Λαμπερή η Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θέλω να ξέρω το φύλο του μωρού (ΒΙΝΤΕΟ)

12:21 7/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Στη θεατρική παράσταση «Όταν σβήνουν τα φώτα» βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη όπου μίλησε στις κάμερες τόσο για τη δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΪ αλλά και για τον μέλλοντα σύζυγό της και το μωρό που περιμένει.

Για τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ΣΚΑΪ τόνισε ότι εκκρεμεί η διαδικασία και καθώς η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 5 Δεκεμβρίου δεν θα ήθελε να πει κάτι περισσότερο.

Για τον σύντροφό της και μέλλοντα σύζυγό της είπε: «Είναι αλήθεια, με προσέχει

πολύ, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του που τον κάνουν ξεχωριστό, που μου αρέσει πολύ, είναι πολύ προσεκτικός και περιποιητικός και αυτό μου άρεσε από την αρχή«.

«Δεν το ξέρουμε το φύλο ούτε και θα το μάθουμε. Είμαστε από τους μαζόχες που θέλουν να κάνουν υπομονή» είπε για το μωράκι που περιμένει.

«Με το φαγητό έχω μια περίεργη σχέση, ταλαιπωρήθηκα πολύ το πρώτο τρίμηνο, ενώ τώρα με ταΐζει πολύ ο άνδρας μου που μου έχει ανοίξει η όρεξη» πρόσθεσε.

Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε ότι το ζευγάρι παντρεύεται αμεσότατα με πολιτικό γάμο, καθώς αναζητεί ημερομηνία, ενώ μετά τη γέννηση του παιδιού θα έρθει ο θρησκευτικός γάμος

The post Λαμπερή η Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θέλω να ξέρω το φύλο του μωρού (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα