Κρίση στον Λευκό Οίκο: Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος Σιν Σπάισερ

20:59 21/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σιν Σπάισερ, διαφωνώντας απολύτως με την επιλογή του χρηματιστή της Γουόλ Στριτ, Άντονι Σκαραμούτσι, ως νέου διευθυντή επικοινωνίας

Ο δημοσιογράφος του ABC, μεταδίδοντας την ένταση που υπάρχει, αναφέρει στο Twitter πως όταν ρώτησε τον Σπάισερ για τον Σκαραούτσι, εκείνος του έκλεισε με δύναμη την πόρτα.

Όπως γράφουν οι New York Times, ο Ντόναλντ Τραμπ του ζήτησε να παραμείνει στη θέση του, ωστόσο, ο Σπάισερ απάντησε αρνητικά, υπογραμμίζοντας πως κάνει τεράστιο λάθος με τον διορισμό του Σκαραμούτσι.

Ο 53χρονος Σκαραμούτσι, από τους κυριότερους δωρητές του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και ιδρυτής του Skybridge Capital, πήρε τη θέση του Μάικλ Ντάμπκι –θέση που παρέμενε κενή μετά την παραίτηση του, τον Μάιο. Τον ρόλο του είχε αναλάβει ο Σπάισερ.

epa05724470 Anthony Scaramucci, Executive Member of US President-Elect Trump’s Transition Team speaks during a panel session on the first day of the 47th annual meeting of the World Economic Forum, WEF, in Davos, Switzerland, 17 January 2017. The meeting brings together enterpreneurs, scientists, chief executive and political leaders in Davos January 17 to 20. EPA/LAURENT GILLIERON

Keywords