Κοτζιάς: Πρωτοφανής γελοιότητα από βουλευτή της αντιπολίτευσης

11:32 7/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Την ενόχλησή του για βουλευτές της αντιπολίτευσης «που δημοσιοποιούν όσα είπαν σε κλειστές συνεδριάσεις» εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, μία ημέρα μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.

Ο κ. Κοτζιάς «φωτογράφισε» μάλιστα έναν βουλευτή, τον οποίο δεν κατονόμασε, κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή γελοιότητα» εκ μέρους του.
Όπως έγραψε:
Γνωστή η έλλειψη

σοβαρότητας βουλευτών αντιπολίτευσης που δημοσιοποιούν όσα ειπαν σε κλειστές συνεδριάσεις της αρμόδιας Επιτροπής Βουλής, αλλα χθεσινή γελοιότητα ήταν πρωτοφανής: αρμόδιος αντιπολιτευσης «δημοσιοποίησε» τι μου απάντησε εντός της αίθουσας ενω δεν είχε καν μιλήσει.

Γνωστή η έλλειψη σοβαρότητας βουλευτών αντιπολίτευσης που δημοσιοποιούν όσα ειπαν σε κλειστές συνεδριάσεις της αρμόδιας Επιτροπής Βουλής, αλλα χθεσινή γελοιότητα ήταν πρωτοφανής: αρμόδιος αντιπολιτευσης "δημοσιοποίησε" τι μου απάντησε εντός της αίθουσας ενω δεν είχε καν μιλήσει

Nikos Kotzias (@NikosKotzias) March 7, 2018

The post Κοτζιάς: Πρωτοφανής γελοιότητα από βουλευτή της αντιπολίτευσης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα