Κόκκαλης σε Μώραλη: Φεύγω, δεν θα μου πεις εσύ με ποιο κόμμα θα πάω

20:19 13/3/2019 - Πηγή: Aixmi

Αποχώρησε ο Πέτρος Κόκκαλης από τον συνδυασμό του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, ο οποίος και δεν θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Λίγο νωρίτερα, ο δήμαρχος τον είχε καλέσει δημόσια να παραιτηθεί, στην περίπτωση που σκόπευε πράγματι να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πέτρος Κόκκαλης, γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, από το 2014 είναι Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής στον δήμο Πειραιά.

Σημαίνει αυτό ότι θα είναι, τελικά, υποψήφιος για την Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ; Ο ίδιος απαντά: «σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει ο δήμαρχος τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Πέτρος Κόκκαλης στο facebook:

«Το γεγονός ότι ο «Πειραιάς Νικητής», παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δε διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό «Πειραιά Νικητή» αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά.

Ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, ασκώ τις αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά από το 2014 και είναι δική του απόφαση να μου τις αφαιρέσει, εφόσον κρίνει ότι δεν τις ασκώ επαρκώς ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ή ακόμη και προς απάντηση δημοσιευμάτων οικείων μέσων».

The post Κόκκαλης σε Μώραλη: Φεύγω, δεν θα μου πεις εσύ με ποιο κόμμα θα πάω appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα