Κλειδώθηκε στο γραφείο του συμβολαιογράφος!

13:31 17/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών πραγματοποίησαν μέλη του «Δεν Πληρώνω» μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στον Πειραιά.

Ο συμβολαιογράφος κλειδώθηκε στο γραφείο του και απέφυγε οποιαδήποτε επαφή με τους διαδηλωτές.

Σήμερα

είχαν προγραμματισθεί ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που αφορούσαν ένα διαμέρισμα 107 τμ στην Αρτέμιδα με εμπορική αξία 113.000 ευρώ και ένα οικόπεδο με μονοκατοικία 80 τμ στο Πάτημα Γέρακα αξίας 290.000 ευρώ.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε ότι ανέβηκαν στο γραφείο του συμβολαιογράφου να συνομιλήσουν αλλά εκείνος «έχει κλειδαμπαρώσει την πόρτα και ενώ είναι μέσα, δεν επιτρέπει να μας δει και είναι η αστυνομία μπροστά και τον περιφρουρεί».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε όλους τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς παράνομους και επιτέθηκε στον πρόεδρο των συμβολαιογράφων Γ. Ρούσκα, ισχυριζόμενη ότι «εμπλέκεται στο παραδικαστικό κύκλωμα».

The post Κλειδώθηκε στο γραφείο του συμβολαιογράφος! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα