Κίρα Νάιτλι: Μου έχουν επιτεθεί σεξουαλικά τέσσερις φορές

14:08 18/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Τέσσερις φορές έχει δεχθεί σεξουαλική επίθεση η Βρετανίδα σταρ Κίρα Νάιτλι ενώ βρισκόταν έξω σε μπαρ όπως αποκάλυψε υπογραμμίζοντας τη συνήθεια των γυναικών να σιωπούν όταν δέχονται επιθέσεις ή εκφοβισμό.

Εξαίροντας το κίνημα #MeToo η 32χρονη σταρ τόνισε ότι επί σειρά ετών το Χόλιγουντ εξέθρεψε την ιδέα ότι οι άνδρες έχουν την ευχέρεια να φέρονται διαφορετικά από τις γυναίκες.

Επεσήμανε ότι μιλώντας με φίλες της όλες έχουν παρόμοιες εμπειρίες από ανάλογες επιθέσεις.

«Στην προσωπική μου ζωή, ενώ ήμουν έξω σε μπαρ, μπορώ να απαριθμήσω τουλάχιστον τέσσερις φορές που έχω δεχθεί σεξουαλικές επιθέσεις σε μικρό βαθμό. Στη ζωή τους όλοι έχουν το μερίδιό τους στο να αντιμετωπίζουν τέρατα. Δεν είναι μόνο ηθοποιοί. Είναι καθηγήτριες, Είναι δικηγόροι. Δεν μιλώ για βιασμό, αλλά μιλώ για άτομα που με κάποιον τρόπο τις χούφτωσαν, ή άγγιξαν το στήθος μας, ή έχωσαν το χέρι τους μέσα στη φούστα μας» διευκρίνισε στη συνέντευξή της στο Variety η Κίρα Νάιτλι.

The post Κίρα Νάιτλι: Μου έχουν επιτεθεί σεξουαλικά τέσσερις φορές appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα