Κικίλιας: Γιατί σιωπά η κυβέρνηση για τον Καμμένο;

14:42 22/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αλλά τόσο η υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, όσο και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων καταδεικνύoυν τη συνέχεια μιας συμπεριφοράς, σχολιάζει ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στους “Αταίριαστους” του ΣΚΑΪ.

Η σιωπή της κυβέρνησης όσον αφορά την πώληση αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, αλλά και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εγείρει ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν επεσήμανε και υπογράμμισε: «Τριακόσιες βόμβες ενέκρινε το ελληνικό κοινοβούλιο και πέρασε από την επιτροπή, 1.000 έφτασαν και επεστράφησαν τα χρήματα από τα ΗΑΕ

με δωρεά… Κανονικά οι δωρεές γίνονται με αποδοχή του ΥΠΟΙΚ».

«Οι κ. υπουργοί και ο πρωθυπουργός που έβαλαν τις υπογραφές τους για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία στο ΚΥΣΕΑ μετά από την προβληματική και πονεμένη ιστορία των εξοπλιστικών στη χώρα μας μήπως θα έπρεπε να ξανακοιτάξουν τις υπογραφές τους; Ο κ. Τσακαλώτος έχει βάλει την υπογραφή του ή όχι; Συμφωνεί ή όχι; Ο κ. Τσίπρας ήταν πραγματικά ενήμερος ή όχι;» αναρωτήθηκε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.

Όπως σημείωσε στον ΣΚΑΪ, το ελληνικό Δημόσιο έχει ήδη χάσει 66 εκατ. ευρώ, για μια συμφωνία με το Ριάντ που δεν μπορούσε παρά να είναι διακρατική και όχι με μεσάζοντα. «Τα χρήματα αυτά χάθηκαν με την υπογραφή του κ. Τσακαλώτου ή όχι; Η κυβέρνηση να αρχίσει να ψάχνεται τι υπογραφές έχει βάλει. Κανείς δεν μπορεί να προφασιστεί ότι δεν γνώριζε…».

The post Κικίλιας: Γιατί σιωπά η κυβέρνηση για τον Καμμένο; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα