Κεντρικά δελτία των 8: Το πρώτο 3,3 μονάδες μπροστά από το δεύτερο

12:23 5/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Καθαρή ήταν η υπεροχή των ειδήσεων του Σκάι στη ζώνη των 8, χθες Σάββατο, και ακολούθησαν ο Αντέννα και το Star.

Ειδικότερα:

Ο Σκάι (με παρουσιάστρια τη Νίκη Λυμπεράκη) είχε ως πρώτο θέμα το σόου του Τούρκου αντιπροέδρου στη Θράκη και την απάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου. Ως δεύτερο μετέδωσε τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Αμίρ από το Αφγανιστάν και ως τρίτο την αύξηση των ληστειών, των κλοπών και των διαρρήξεων το 2017. Στη συνέχεια στάθηκε στις συνεχείς

δηλώσεις Τσακαλώτου ότι η κυβέρνηση συνειδητά τσεκουρωσε τη μεσαία τάξη. Το ποσοστό του δελτίου ήταν 16,6%.

Ο Αντέννα (με παρουσιάστρια τη Ρίτσα Μπιζόγλη) άρχισε, επίσης, με τις προκλήσεις του Τούρκου αντιπροέδρου στη Θράκη και την απάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου και συνέχισε με τις 60 παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας στο Αιγαίο από τους Τούρκους. Το τρίτο του θέμα είχε πρωταγωνιστή τον Ερντογάν και την επιθεσή του εναντίον των ΗΠΑ για την υποστηριξή τους στους Κούρδους. Η επίδοση του δελτίου ήταν 13,3%.

Το Star (με τον Παναγιώτη Στάθη στην παρουσίαση) ξεκίνησε με τον 11χρονο Αμίρ και την ελληνική σημαία που του έδωσε ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου. Συνέχισε με την υπόθεση της δολοφονίας της εφοριακού μέσα στο νεκροταφείο και τις νέες επιθέσεις σε κρεοπωλεία και pet shop. Το ποσοστό του ήταν 9,7%.

* Τα στοιχεία αφορούν στο 45λεπτο 20.00 – 20.45.

The post Κεντρικά δελτία των 8: Το πρώτο 3,3 μονάδες μπροστά από το δεύτερο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα