Κεντρικά δελτία στις 8: Ποιο φαίνεται να παίρνει κεφάλι…

10:36 5/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Δεύτερη εβδομάδα ανταγωνισμού στη ζώνη των 8 για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων και ο Αντέννα (με τον Νίκο Χατζηνικολάου) φαίνεται να παίρνει κεφάλι.

Όπως και τη Δευτέρα, έτσι και χθες Τετάρτη (την Τρίτη υπήρχε απεργία) ήρθε πρώτο στην κατάταξη με ποσοστό 16,7%, προτάσσοντας την πολύκροτη υπόθεση Λεμπιδάκη και φιλοξενώντας στο στούντιο τον κορυφαίο αστυνομικό συντάκτη Πάνο Σόμπολο.

Δεύτερο στις επιλογές των τηλεθεατών ήταν το δελτίο του Σκάι με τη Σία Κοσιώνη,

που επέλεξε να ξεκινήσει όχι με τη συνταρακτική κατάθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, αλλά με την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για το Ελληνικό. Το ποσοστό του ήταν 12%.

Τρίτο ήταν το δελτίο του Star (10,8%) με τη Μάρα Ζαχαρέα, το οποίο είχε ως πρώτη είδηση την απαγωγή του Κρητικού επιχειρηματία και τις αποκαλύψεις για τις συνθήκες κράτησής του.

Πρέπει να σημειωθεί, βέβαια, ότι τα δελτία του Αντέννα και του Star έχουν σαφώς καλύτερη αφετηρία από εκείνο του Σκάι. Τόσο το σήριαλ «Παρθένα ζωή», όσο και το παιχνίδι «Τροχός της Τύχης» δίνουν τη σκυτάλη στις ειδήσεις με 15%-16%. Την ίδια ώρα η σατιρική εκπομπή «Ροντέο» στο κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου δεν ξεπερνά το 8%.

ΥΓ Πρώτο σε τηλεθέαση παραμένει το δελτίο του Alpha, που μεταδίδεται κάθε απόγευμα στις 7, έχοντας απέναντί του τα τρία ψυχαγωγικά προγράμματα που αναφέραμε στην προηγούμενη παράγραφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα