Κεντρικά δελτία: Η ανατροπή που υπήρξε την πρώτη μέρα του νέου μήνα

11:02 2/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Πρώτη μέρα του νέου μήνα χθες και υπήρξαν ενδιαφέρουσες ανακατατάξεις στη ζώνη των 8 για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Ο Αντέννα διατήρησε μεν την πρωτοκαθεδρία (14%), αλλά στη δεύτερη θέση πέρασε το Star (12,4%,) αφήνοντας τρίτο τον Σκάι (10,9%), που επέλεξε να αγνοήσει την κυρίαρχη ειδησεογραφία και επιχείρησε να δημιουργήσει δική του θεματολογία.

Ο Αντέννα (με τον Νίκο Χατζηνικολάου) έπαιξε πολύ δυνατά (10 ολόκληρα λεπτά) το φινάλε της δίκης Τσοχατζόπουλου,

που είχε και την εξέλιξη του διαζυγίου, το οποίο ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη.

Συνέχισε με την ομολογία του Αλβανού δολοφόνου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και συμπλήρωσε την πρώτη θεματική τριάδα με τις εξελίξεις στη δολοφονία της εφοριακού μέσα στο νεκροταφείο.

To Star (με τη Μάρα Ζαχαρέα), που δίνει πλέον έμφαση σε κοινωνικά και αστυνομικά θέματα, άρχισε με την υπόθεση της δολοφονίας της εφοριακού και συνέχισε με την επίθεση Χρυσαυγιτών σε γυναίκα δικηγόρο έξω από το Εφετείο και την ομολογία του Αλβανού για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.

Ο Σκάι (με την Εύα Αντωνοπούλου) επέλεξε να ξεκινήσει με τις προβλέψεις του συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής για επιτροπεία μετά το τέλος του μνημονίου, συνέχισε με τη ρύθμιση δανείων και την αύξηση σε επιδόματα ανεργίας στον Οίκο Ναύτου. Ακολούθησε η τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Υόρκη και η ταλαιπωρία για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια.

Η αφετηρία για το δελτίο του Σκάι είναι καθημερινά πολύ πιο πίσω από εκείνη των αντιπάλων του, δεδομένου ότι παραλαμβάνει εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά από τα προγράμματα που προηγούνται (Ροντέο και δελτίο στη νοηματική γλώσσα). Συνεπώς, απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει τα άλλα δελτία. Σε αυτό σίγουρα δε βοηθά η αγνόηση της ειδησεογραφίας της ημέρας.

* Τα στοιχεία αφορούν στο 45λεπτο 20.00 – 20.45.

* Το κεντρικό δελτίο του Αlpha με τον Αντώνη Σρόιτερ, που μεταδίδεται στις 7, ήταν και χθες στην πρώτη θέση σε ποσοστά και αριθμό τηλεθεατών.

The post Κεντρικά δελτία: Η ανατροπή που υπήρξε την πρώτη μέρα του νέου μήνα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα