Κάρλα Μπρούνι υπέρ Μελάνια για τα γυμνά: Δεν είναι καθόλου ανήθικο

20:17 18/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Χείμαρρος ήταν η πρώην πρώτη Κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι μιλώντας στο Daily Beast για τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ.

«Δεν μπορώ να πω πολλά. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Δημοκρατία είναι ανώτερη των δικτατοριών και Δημοκρατία είναι οι εκλογές. Οπότε… σεβόμαστε τη Δημοκρατία», είπε, και όλοι κατάλαβαν ότι δεν αισθάνεται καθόλου ευτυχής με τον νέο ένοικο του Λευκού Οίκου. Άλλωστε, του έχει πολλά «φυλαγμένα»…

Ο Τραμπ είχε αφήσει να εννοηθεί παλαιότερα ότι το 1991 διατηρούσε ερωτική σχέση με το πρώην μοντέλο. «Ήταν ένα ψέμα», τόνισε εκείνη, χωρίς να προσπαθήσει να κρύψει τον θυμό της.

Εντελώς διαφορετική ήταν η στάση της για τη Μελάνια και για τις εναντίον της κατηγορίες, επειδή στο παρελθόν είχε κάνει γυμνές φωτογραφίσεις.

«Είχα κάνει και εγώ τέτοιες φωτογραφίσεις», τόνισε. «Όταν ο Νικολά Σαρκοζί έγινε πρόεδρος της Γαλλίας, είδα να ξανακυκλοφορούν γυμνές φωτογραφίες μου. Όμως, τα γυμνά μου ήταν καλλιτεχνικά. Δεν έχω πολύ σεξουαλικό κορμί, ήμουν πάντα πολύ αδύνατη, οπότε τα γυμνά μου απείχαν πολυ από τα γυμνά του «Playboy»…

Και πρόσθεσε: «Για ποιο λόγο ήταν σκάνδαλο τα γυμνά της Μελάνια; Για μένα ηθικό είναι να είσαι καλός άνθρωπος, οπότε δεν βλέπω καμία ανηθικότητα στο να είσαι γυμνός. Ανήθικο είναι να εξαπατάς και να λες ψέματα. Αυτό είναι ανήθικο. Όχι το να ποζάρεις γυμνή όταν είσαι ωραίο κορίτσι«.

Keywords
Τυχαία Θέματα