Κάρλα Μπρούνι υπέρ Μελάνια για τα… γυμνά: Δεν είναι ανήθικο μία γυναίκα να ποζάρει γυμνή

19:19 18/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Χείμαρρος ήταν η πρώην πρώτη Κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι μιλώντας για τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ, αλλά και για τον νέο της δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με τον τίτλο «French Touch».

Το άλμπουμ του «French Touch» αποτελείται από επανεκδόσεις αγαπημένων της τραγουδιών όπως το Enjoy the silence των Depeche Mode ή το Miss You των Rolling Stones. Η Κάρλα Μπρούνι μίλησε με στο Daily Beast για την επιστοφή της στη μουσική, αλλά δε δίστασε να αναφερθεί στο νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος στο παρελθόν είχε διαρρεύσει ότι είχαν σχέση με το τότε διάσμο μοντέλο, αλλά και στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, σχετικά με το…αμαρτωλό παρελθόν της.

Για άλλη μια φορά η Κάρλα Μπρούνι διευκρινίζει για την φήμη που είχε διοχετεύσει το 1991 ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ ότι είχαν σχέση.
Δεν μπορω να πω πολλά. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πιστεύω ότι η Δημοκρατία είναι ανώτερη των δικτατοριών και Δημοκρατία είναι οι εκλογές. Οπότε… σεβόσμαστε τη Δημοκρατία»…Πα΄ντως για την φημολογούμενη σχέση ξεκαθαρίζει «Ήταν ένα ψέμα».

Πάντως η Κάρλα Μπρούνι γύρισε τη συζήτηση στην Μελάνια Τραμπ και στις γυμνές φωτογραφίσεις της.

Όπως είπε και η ίδια όταν δημοσιοποιήθηκε η σχέση της με το Νικολά Σαρκοζί είδε διάφορα κλισέ όπως και γυμνές της φωτογραφίσεις να ξανακυκλοφορούν και να ξαναπασχολούν. Ωστόσο, όπως επισήμανε ήταν διαφορετικό γιατί ήμουν ήδη πολύ δια΄σημη λόγω της καριέρας μου στο μόντελινγκ και του πρώτου άλμπουμ που είχα κυκλοφορήσει.

Είμαι από τη Γαλλία και την Ιταλία οπότε για μένα το να ποζάρω για γυμνά δεν ήταν πρόβλημα…ήταν καλλιτεχνικό Επιπλέον δεν έχω πολύ σεξουαλικό κορμί, ήμουν πάντα πολύ αδύνατη οπότε τα γυμνάμου απείχαν πολυ από τα γυμνά του «Playboy». Ήταν καλλιτεχνικά γυμνά σπουδαίων φωτογράφων.


Σε ότι αφορά στα γυμνά της Μελάνια Τραμπ είπε: «Για ποιο λόγο ήταν σκάνδαλο; Για μένα ηθικό είναι να είσαι καλός άνθρωπος, οπότε δεν βλέπω καμία ανηθικότητα στο να είσαι γυμνός. Ανήθικο είναι να εξαπατάς και να λες ψέματα. Αυτό είναι ανήθικο. Όχι το να ποζάρεις γυμνή όταν είσαι ωραίο κορίτσι» διευκρινίζει στο Daily Beast.

Keywords
Τυχαία Θέματα