Καίτη Γκρέυ: Ήμουν έγκυος στο παιδί του Στέλιου Καζαντζίδη

11:57 24/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Μεγάλο ψέμα να λένε ότι ο Καζαντζίδης δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, επειδή τον χτύπησε μουλάρι στο στρατό, επιμένει η Καίτη Γκρέυ η οποία σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Espresso» αποκάλυψε πρώτη φορά ότι έχασε ένα παιδί από τον αξέχαστο καλλιτέχνη.

«Ας γελάσω! Πότε τον χτύπησε το μουλάρι στον στρατό, αφού κάθε μέρα ήμουν στο στρατόπεδο με τον Χρήστο Κολοκοτρώνη;», απαντά σε εκείνους που θεωρούν ότι ο Καζαντζίδης δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.

«Ήμουν τεσσάρων μηνών και πήγαινα στο κέντρο να τραγουδήσω, ενώ έπρεπε να κάτσω σπίτι. Έβαζα ζώνη και

την έσφιγγα για να μην φαίνεται η κοιλιά μου. Τι να έκανα; Έπρεπε να δουλεύω γιατί πλήρωνα χρέη του Καζαντζίδη», προσθέτει.

Όπως σημειώνει, το γεγονός ότι έχασε το παιδί του ήταν και ο λόγος που τη χώρισε καθώς την κατηγόρησε ότι το παιδί τους δεν το έχασε, αλλά το έριξε για να μη χάσει την καριέρα της. Όπως αποκαλύπτει η Καίτη Γκρέυ, και εκείνη θα τον χώριζε πριν μείνει έγκυος μαζί του, αλλά έκανε ιώβεια υπομονή.

«Η αλήθεια είναι ότι έκανα πολλές θυσίες για τον Στέλιο, ειδικά όταν έμεινα έγκυος, αλλά δεν βαριέσαι», λέει χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, η Βάσω Καζαντζίδη μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” επανέλαβε ότι ο Στέλιος Καζαντζίδης δεν μπορούσε να κάνει παιδί καθώς “όταν υπηρετούσε στον στρατό, μετά τη Μακρόνησο, τον πήγαν κάπου στον Διόνυσο. Και εκεί τον έβαλαν στα μουλάρια. Στον στάβλο. Και εκεί τον χτύπησε στους όρχεις ένα μουλάρι» .

The post Καίτη Γκρέυ: Ήμουν έγκυος στο παιδί του Στέλιου Καζαντζίδη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα