Καυτά «ροζ» στοιχεία: 1 στους 10 έχει κάνει σεξ στο γραφείο

16:11 18/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Πρόκειται για μια φαντασίωση πολλών ανδρών. Η σέξι συνάδελφός σας, που την πολιορκείτε εδώ και καιρό, σας δίνει επιτέλους το πολυπόθητο «Οκ» και ο χώρος εργασίας σας γίνεται… κόλαση!

Όπως δημοσιεύει το reader.gr μπορεί να μην είναι ένα ιδιαίτερα συνηθισμένο φαινόμενο, αλλά σύμφωνα με έρευνα, ένας στους δέκα εργαζομένους παραδέχεται πως έχει κάνει σεξ στο γραφείο του. Το συγκεκριμένο νούμερο, εξέπληξε τους ερευνητές, καθώς πίστευαν πως το ποσοστό αυτό θα ήταν κατά πολύ μικρότερο, από αυτό που τελικά αντίκρισαν στα αποτελέσματα.

Όμως, και εκείνοι που δεν είχαν την τύχη (ή την ατυχία) να επιδοθούν σε σεξουαλικές δραστηριότητες στη δουλειά τους, το έχουν φανταστεί! Το 22% των συμμετεχόντων, δήλωσε, πως έχει περάσει από το μυαλό τους να μετατρέψουν το γραφείο τους σε… κρεβατοκάμαρα, αλλά τελικά δεν το έκαναν.

Επίσης, σχεδόν οι μισοί –και συγκεκριμένα το 41%- υποψιάζονται ότι οι συνάδελφοί τους έχουν υποκύψει στους… εργασιακούς πειρασμούς και δεν έχουν διστάσει να κάνουν σεξ, όταν στους γύρο χώρους, μάλιστα, υπάρχουν και άλλοι εργαζόμενοι.

Στη συγκεκριμένη έρευνα, πήραν μέρος, πάνω από 1.000 άτομα, τα οποία όλα εργάζονται και απάντησαν στις συγκεκριμένες ερωτήσεις ανώνυμα.

Επίσης, το 37% είπε, πως κάποια στιγμή στη ζωή του είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με συνάδελφό του, ενώ το 51%, θεωρεί, πως κάτι τέτοιο δεν είναι επιλήψιμο όταν συμβαίνει.

Ένα ανάλογο ποσοστό, δηλώνει, πως το τέλος σε μια τέτοια σχέση, δεν είναι και το καλύτερο, αφού μετά, είσαι αναγκασμένος να υποστείς την πρώην σου για πολλές ώρες μέσα στη διάρκεια της μέρας!

Keywords
Τυχαία Θέματα