Καυστική Ντόρα: Κι εγώ θα ΄θελα να είμαι Σίντι Κρόφορντ…

16:00 31/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Καυστικό ήταν το σχόλιο της Ντόρας Μπακογιάννη για όσους (και μέσα στη ΝΔ) επιμένουν ότι η νέα ονομασία των Σκοπίων δεν πρέπει επ΄ουδενί να περιέχει τη λέξη Μακεδονία.

«Και εγώ θα ήθελα να ήμουν η Σίντι Κρόφορντ, ειλικρινά…», είπε στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στο Action 24.

Σε άλλη συνέντευξή της, στον Αντέννα, σημείωσε «εγώ δεν είμαι γραφική», δίνοντας σαφώς την εντύπωση ότι εντάσσει στους γραφικούς ακόμη και κορυφαία στελέχη του κόμματός

της. «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω διαπραγματευτεί αυτή την υπόθεση. Το μεγάλο πρόβλημα με τα Σκόπια είναι ο αλυτρωτισμός. Πώς εκφράζεται ο αλυτρωτισμός; Εκφράζεται μέσα και από το όνομα, μέσα από το Σύνταγμα, μέσα από τα σύμβολα, μέσα από την αντίληψη ότι έχουμε μειονότητες εκτός συνόρων. Αυτό είναι ένα πακέτο».

Ξεκαθάρισε δε ότι αποδέχεται σύνθετη ονομασία, «υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα αλλάξει μόνο το όνομα, αλλά θα αλλαγές σε σύνταγμα και αλυτρωτισμό. Αν δεν γίνουν αυτά θα είναι εθνική ήττα για την Ελλάδα. Όποτε και να ψάξετε δηλώσεις δικές μου από το 1990 μέχρι σήμερα, λέω την ίδια κουβέντα».

Καυστική Ντόρα: Κι εγώ θα ΄θελα να είμαι Σίντι Κρόφορντ…

The post Καυστική Ντόρα: Κι εγώ θα ΄θελα να είμαι Σίντι Κρόφορντ… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα