Ηθοποιοί των «Δύο Ξένων» κατά Φουρθιώτη: Να τσακιστεί να κατεβάσει το τρέιλερ

16:50 31/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Οργισμένες οι καταξιωμένες ηθοποιοί Ντίνα Κώνστα και Χρυσούλα Διαβάτη ετοιμάζουν μηνύσεις κατά του Μένιου Φουρθιώτη και του Epsilon,καθώς στο τρέιλερ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» για τη νέα σεζόν εμφανίζονται οι δύο τους σε σκηνή που είχαν παίξει στο παρελθόν στην πολύ πετυχημένη σειρά του Mega «Δύο Ξένοι» χωρίς ποτέ να τους ζητηθεί η παραχώρηση των πνευματικών και συγγενικών

δικαιωμάτων για να χρησιμοποιηθούν τα πρόσωπά τους.

Η εν λόγω εκπομπή χρησιμοποίησε τα πρόσωπα των δύο ηθοποιών χωρίς ποτέ να ερωτηθούν, πόσο μάλλον περισσότερο να ζητήσουν την άδεια τους για την εμπορική εκμετάλλευση και προβολή για λογαριασμό του τρέιλερ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».

Συγκεκριμένα και οι δύο ηθοποιοί δήλωσαν άγνοια για το επίμαχο τρέιλερ μένοντας έκπληκτες για το γεγονός ότι τις χρησιμοποίησαν χωρίς να το γνωρίζουν!

Η Ντίνα Κώνστα μη μπορώντας να κρύψει την οργή της μετέφερε χαρακτηριστικά στο Labelnews:

«Να τσακιστεί ο Φουρθιώτης να κατεβάσει το τρέιλερ τώρα! Αν δεν το κάνει θα του κάνω μήνυση και του ίδιου και του Epsilon! Aπαγορεύω να φαίνομαι στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό απόσπασμα. Δεν με ρώτησαν ποτέ!»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Χρυσούλα Διαβάτη η οποία μετέφερε τα εξής: «Χρησιμοποίησαν το πρόσωπό μου, χωρίς την άδειά μου, απαιτώ να κατέβει το βίντεο αλλιώς θα κινηθώ Νομικά!»

Σύμφωνα με τα πνευματικά δικαιώματα η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και το Epsilon όφειλαν να είχαν την έγγραφη άδεια των δύο ηθοποιών για την προβολή του τρέιλερ, κάτι που απ’ ότι φαίνεται δεν έγινε ποτέ!

Το Epsilon μπαίνει σε νέους μπελάδες καθώς θα πρέπει είτε να κατεβάσει το trailer, είτε να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη με τις δύο κυρίες να είναι έτοιμες να κάνουν μήνυση κατά της εκπομπής και του σταθμού.

Πηγή: Labelnews

Keywords
Τυχαία Θέματα