Η Στόρμι Ντάνιελς για τα «προσόντα» του Τραμπ: Δεν θέλω να ντροπιάσω κανέναν

13:35 9/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Όλες τις λεπτομέρειες από την ερωτική της συνεύρεση με τον μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ σε σουίτα ξενοδοχείου το 2006 περιγράφει στη συνέντευξή της στο Penthouse η Στόρμι Ντάνιελς, που έχει κάνει άνω κάτω τον Λευκό Οίκο και τη σχέση του πλανητάρχη με τη σύζυγό του Μελάνια.

Απαντά στο καυτό ερώτημα αν είναι αληθινά τα μαλλιά του Τραμπ, τονίζοντας πως «ναι είναι αληθινά» αλλά και πόσο… προσοντούχος είναι ο πλανητάρχης με τη Στόρμι Ντάνιελς να απαντά πονηρά «ναι… δεν ήταν μεγάλο… δεν θέλω να ντροπιάσω κανέναν». Επίσης

περιέγραψε τον Αμερικανό πρόεδρο με «μεθυσμένο παπαγάλο».

Σημειώνει πως δεν είχε σκοπό να μιλήσει δημοσίως για τη σχέση της με τον Τραμπ αλλά μετά τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας τους για την πληρωμή της με 130.000 για να σιωπήσει εξοργίστηκε. «Ώπα ρε φίλε δεν επιτρέπεται να ανοίξω το στόμα μου. Και εσύ μπορείς να το ανοίγεις και να λες ψέματα και να με χαρακτηρίζεις; Ως εδώ και άντε γ…… Θα αντεπιτεθώ» είπε χαρακτηριστικά η Ντάνιελς που διέψευσε ότι έχει αποσυρθεί από τη «ροζ» βιομηχανία.

The post Η Στόρμι Ντάνιελς για τα «προσόντα» του Τραμπ: Δεν θέλω να ντροπιάσω κανέναν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα