Η Κρίσταλ Χάρις μιλά πρώτη φορά για τον Χιου Χέφνερ: Μου έδωσε ζωή

10:37 4/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Αν και ειπώθηκε ότι η 31χρονη πλέον χήρα του Χιου Χέφνερ έμεινε «εκτός» της διαθήκης καθώς σύμφωνα με το προγαμιαίο συμφωνητικό τους δεν δικαιούτο ούτε σεντ από την περιουσία του, τελικά η Κρίσταλ Χάρις θα καρπωθεί μία έπαυλη και πέντε εκατομμύρια δολάρια.

Το πανέμορφο κουνελάκι που έκλεψε την καρδιά του αείμνηστου εκδότη του Playboy ώστε να φθάσει και στα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της, μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Χιου Χέφνερ και μοιάζει συντετριμμένη.

«Με

καθοδήγησε, μου έδωσε ζωή» είπε η ξανθιά καλλονή στο αμερικανικό People. «Δεν έχω καταφέρει να συνέλθω για να απαντήσω στους περισσότερους ανθρώπους και να τους ευχαριστήσω για τα συλλυπητήριά τους. Είναι συντετριμμένη. Είμαι ακόμα σε άρνηση», σημείωσε.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν ένας ήρωας της Αμερικής. Ένας πρωτοπόρος, Μια καλή και ταπεινή ψυχή που άνοιξε τη ζωή του και το σπίτι του στον κόσμο. Ένιωσα πόσο πολύ με αγάπησε. Τον αγάπησα τόσο πολύ. Είμαι τόσο ευγνώμων. Μου έδωσε ζωή. Μου έδωσε κατεύθυνση. Μου δίδαξε την καλοσύνη. Θα νιώθω αιώνια ευγνώμων που βρέθηκα στο πλευρό του, κρατώντας το χέρι του και λέγοντάς του πόσο τον αγαπώ. Άλλαξε τη ζωή μου, έσωσε τη ζωή μου. Με έκανε να νιώθω αγάπη κάθε μέρα. Ήταν ένας φάρος στον κόσμο, μία δύναμη που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Δεν υπήρξε ποτέ και δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος Χιου Χέφνερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα