Η Κατερίνα Στικούδη λικνίζεται και προκαλεί… ταχυπαλμίες (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΑ)

11:34 22/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Φορώντας μόνο ένα καυτό τζιν σορτσάκι που αναδεικνύει τα ατελείωτα καλλίγραμμα πόδια της και τις τέλειες αναλογίες της η Κατερίνα Στικούδη λικνίζεται στον ρυθμό του τραγουδιού της RETRO και τρελαίνει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η τραγουδίστρια και μοντέλο απαντά σε ερωτήσεις του περιοδικού Down Town, αποκαλύπτεται και φωτογραφίζεται προκαλώντας παραλήρημα και ταχυπαλμίες.

#mood …. Μπες στο YouTube channel του @downtownmaggr και δες για πρώτη φορά… τις απαντησεις μου σε σχόλια από video clip #RETRO …….

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις Αύγ 21, 2017, 10:10πμ PDT

Μόνο στο YouTube Channel του DownTown>>> Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει πολλά στον @tasosbbc κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής της για το Down Town Magazine Greece, εκπλήσσει τους περαστικούς με το εκρηκτικό look της και απαντά σε hate mails με πολύ χιούμορ. Subscribe link in bio. Much more to come. @stikoudikaterin #interview #exclusive #footage #backstage #photoshooting #singer #greek #sexy #hot #body #funny #happy #summer #stikoudi #katerinastikoudi #στικουδη #youtube #youtuber #magazine #downtown #downtowngr #downtowngreece #downtownmagazine

A post shared by DownTown Magazine Greece (@downtownmaggr) on Aug 21, 2017 at 1:08am PDT

Keywords