Η Έλεν Ντε Τζενέρις ανακοινώνει ότι έχασε τον πατέρα της

19:12 12/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ιδιαίτερα συγκινημένη η ηθοποιός Έλεν Ντε Τζενέρις ανακοίνωσε στη διάρκεια της εκπομπής της ότι έχασε τον πατέρα της, Έλιοτ.

Ο Έλιοτ Ντε Τζενέριςπέθανε σε ηλικία 92 ετών και η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε με πολύ ζεστά λόγια για εκείνον και για την εμπειρία της να του πει το τελευταίο «αντίο».
Όπως είπε: «Είχε καλή ζωή. Έζησε όπως ακριβώς ήθελε» και ανήρτησε μια φωτογραφία τους όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδάκι.

My dad and me. ❤️

A post shared by Ellen (@theellenshow) on Jan 11, 2018 at 5:05pm PST

«Λόγω της θρησκείας του δεν δέχτηκε να πάρει φάρμακα, δεν πήγε ποτέ στον γιατρό, εγώ δεν εμβολιάστηκα ποτέ, δεν πήραμε ποτέ φάρμακα μεγαλώνοντας. Ήταν πολύ περήφανος για εμένα, αγαπούσε την εκπομπή αυτή, ήταν ευγενικός άνδρας και καταδεκτικός άνθρωπος. Ποτέ δεν έκρινε κανέναν» είπε εμφανώς συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια θυμήθηκε μια εκδρομή που την είχε πάει ο πατέρας της στην εταιρεία Warner Bros, που τώρα η ίδια εργάζεται. «Έχω τη δική μου σκηνή, με το όνομά μου πάνω και ήταν πολύ περήφανος γι’ αυτό. Πριν «φύγει» του μίλησα, έπρεπε να του πω αντίο και φεύγοντας από το κτήριο κοίταξα πίσω μου και υπήρχε ένα ουράνιο τόξο πάνω από το κτήριο των στούντιο της Warner Bros. Αυτό είδα αφότου μίλησα στον πατέρα μου…πέθανε δέκα λεπτά αργότερα. Εντυπωσιακό».

When I was a kid, my dad took us on one vacation to Warner Bros. Studios. He loved this business. He loved that I was in it. When he died, I saw this rainbow over the stage they named for me. pic.twitter.com/QQswe3mwfi

— Ellen DeGeneres (@TheEllenShow) January 12, 2018

The post Η Έλεν Ντε Τζενέρις ανακοινώνει ότι έχασε τον πατέρα της appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα