Γκουαρντιόλα ή Ζιντάν στον πάγκο της Γιουβέντους; Ή μήπως όχι;

15:19 10/3/2019 - Πηγή: Aixmi

Οργιάζουν τα σενάρια για τον πάγκο της Γιουβέντους, καθώς ο Αλέγκρι φαίνεται να αποχωρεί το καλοκαίρι. Το τελευταίο 48ωρο διακινήθηκε η φήμη πως νέος προπονητής θα είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ελέχθη, μάλιστα, ότι έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση της «Γηραιάς Κυρίας». Ωστόσο, ο Καταλανός τεχνικός διέψευσε την ύπαρξη τέτοιου ενδεχομένου, θυμίζοντας ότι έχει συμβόλαιο δυο ετών ακόμη με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο προσκήνιο, επίσης,

ήρθε ξανά και το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν. Τις υποθέσεις ενίσχυσε το γεγονός ότι βρέθηκε στο Τορίνο πριν από λίγες μέρες. Με δεδομένο ότι στη Γουβέντους βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που πολύ θα ήθελε να δει τον Ζιζού στη νέα του ομάδα, αναμενόμενο ήταν να φουντώσουν οι φήμες. Τελικά, τίποτεν δεν επιβεβαιώθηκε και τίποτα δεν διαψεύστηκε.

Θυμίζουμε ότι μετά τη βαριά ήττα και τον αποκλεισμό της Ρεάλ από τον Άγιαξ, γράφτηκε ότι ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ κάλεσε στο τηλέφωνο τον Ζιντάν και του ζήτησε να επιστρέψει. Εκείνος, όμως, φαίνεται πως απάντησε αρνητικά για τώρα, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο για το καλοκαίρι.

The post Γκουαρντιόλα ή Ζιντάν στον πάγκο της Γιουβέντους; Ή μήπως όχι; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα