Φοίβος Δεληβοριάς: Να αποσυρθεί η εικόνα μου από το σποτ της ΝΔ

16:37 17/4/2019 - Πηγή: Aixmi

Μετά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τραγουδοποιούς και στιχουργούς, η ΝΔ δημιούργησε σποτ το οποίο έδωσε την εικόνα προεκλογικού μηνύματος, καθώς επιρρίπτονταν οι ευθύνες για τα υπάρχοντα προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ. Αποτέλεσμα: ξέσπασαν αντιδράσεις από συμμετέχοντες (και μη) συνθέτες.

Πρώτος ο Φοίβος Δεληβοριάς διαχώρισε τη θέση του και ζήτησε να αποσυρθεί η εικόνα του από το βίντεο. «Θα ήθελα να διαχωρίσω τη θέση μου από την χρήση της εικόνας μου σε ένα σποτ, που κύριος σκοπός του είναι η προεκλογική

χρήση. Επειδή δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ η εικόνα μου σε προεκλογικό σποτ οποιουδήποτε κόμματος, παρακαλώ να αποσυρθεί», ανέφερε.

Ο αρχηγός της ΝΔ είχε γεύμα στο οποίο έλαβαν μέρος οι Διονύσης Σαββόπουλος, Νίκος Πορτοκάλογλου, Χρήστος Νικολόπουλος, Φίλιππος Πλιάτσικας, Φοίβος (Τασσόπουλος), Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Δήμος Αναστασιάδης και οι στιχουργοί Ελένη Γιανατσούλια και Ηλίας Φιλίππου.

Στη συνάντηση κυριάρχησε το πρόβλημα με τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου της ΑΕΠΙ.

The post Φοίβος Δεληβοριάς: Να αποσυρθεί η εικόνα μου από το σποτ της ΝΔ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα