Φίλης: Δεν είναι το μείζον σήμερα η υπόθεση των δύο στρατιωτικών

12:15 8/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία «δεν είναι το μείζον σήμερα» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, καλώντας τους δημοσιογράφους να μην αναδεικνύουν το ζήτημα σε πρωτεύον, καθώς, όπως είπε, αυτό εξυπηρετεί την Τουρκία.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμο ΣΚΑΪ ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό, θα κάνουμε κινήσεις για να λυθεί το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είναι αυτό το μείζον… Το κρίσιμο θέμα σήμερα είναι αυτό;». Και πρόσθεσε ότι τους πολίτες τους ενδιαφέρει η ειρήνη,

η ηρεμία, η οικονομία.
Πρόσθεσε επίσης ότι «είναι λάθος, ζητήματα τόσο λεπτά, όσο των διμερών σχέσεων με την Τουρκία, να αποτελούν ένα αντικείμενο μιας παραπλανητικής ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών… Βοηθά την Τουρκία να καθιστούμε ως κεντρικό θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης την υπόθεση της ταλαιπωρίας των στελεχών του στρατού». Απαντώντας δε σε σχετική ερώτηση είπε πως δεν μπορεί να δώσει απάντηση για πότε θα λήξει η ταλαιπωρία των δύο στρατιωτικών, αλλά εκτίμησε πως «θα τραβήξει σε χρόνο αν κρίνω από το θέμα του Γερμανού δημοσιογράφου».

The post Φίλης: Δεν είναι το μείζον σήμερα η υπόθεση των δύο στρατιωτικών appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα