«Φάουλ» Τσιάρτα: Προδομένοι πατριώτες όσοι χτύπησαν τον Μπουτάρη

09:47 22/5/2018 - Πηγή: Aixmi

«Πατριώτες προδομένοι, ταπεινωμένοι και εξαπατημένοι από την κυβέρνηση» είναι όσοι χτύπησαν τον Γιάννη Μπουτάρη και όχι «ακροδεξιοί φασίστες», υποστηρίζει ο Βασίλης Τσιάρτας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με ανάρτησή του, χαρακτηρίζει «σαχλαμάρες» τους χαρακτηρισμούς για όσους τραμπούκισαν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Και, απευθυνόμενος προσωπικά στον πρωθυπουργό, τον κατηγορεί ότι εξαπάτησε τον λαό με τις υποσχέσεις που έδωσε.

Ταυτόχρονα, χαρακτηρίζει «υποκριτική» την παρουσία τού δημάρχου στην εκδήλωση μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων, από τη στιγμή που δήλωσε ότι «χέστηκε» αν ο Κεμάλ είχε σκοτώσει Έλληνες.

Διαβάστε τι έγραψε:

«Αλέξη, είμαι κατά της βίας. Αλλά ξέρεις κάτι; Αναρωτήθηκες μήπως αντί για ακροδεξιούς, φασίστες,ομοφοβικούς και ο,τι άλλη σαχλαμάρα λέτε, αυτοί που ξέσπασαν είναι απλοί,προδομένοι, ταπεινωμένοι και εξαπατημένοι από την κυβέρνησή σας Έλληνες πατριώτες; Αποθέωση στον Κεμάλ,δε με νοιάζει αν σκοτώθηκαν Έλληνες όπως δήλωσε ο κυρ Γιάννης και παρουσία στην εκδήλωση για την γενοκτονία δεν παει. Είναι πολύ υποκριτικό. Βία είναι Αλέξη προς τους Έλληνες και ο τρόπος που χειρίζεστε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Βία είναι και τα προκλητικά νομοσχέδια που ψηφίζετε. Βία είναι να αλωνίζουν οι λάθρο-οτιδήποτε και σεις να τους λέτε πρόσφυγες όλους. Υπάρχουν λάθρο-οτιδήποτε και υπαρχουν και πρόσφυγες, μην μπερδεύεστε. Βία είναι και το ξεπούλημα της χώρας. Ωμή θα έλεγα πολλές φορές. Βία είναι να βγαίνει με άδεια ο Κουφοντίνας. Βία ήταν και στη MARFIN. Η χειρότερη βία όμως Αλέξη είναι η ελπίδα που πούλησες στους Έλληνες και τους εξαπάτησες. Όπως και οι εξαγγελίες που δεν τήρησες. Βία δεν είναι μόνο με χειροδικίες. Τον Έλληνα κάνατε το λάθος και τον υποτιμήσατε παίζοντας με τη φωτιά. Ξαναλέω, είμαι κατά οποιασδήποτε μορφής βίας. Φτάνει όμως με την υποκρισία».

«Φάουλ» Τσιάρτα: Προδομένοι πατριώτες όσοι χτύπησαν τον Μπουτάρη

The post «Φάουλ» Τσιάρτα: Προδομένοι πατριώτες όσοι χτύπησαν τον Μπουτάρη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα