«Ερυθρόλευκο» διπλό στη Μαδρίτη έπειτα από 9 χρόνια!

13:32 10/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τη Μαδρίτη παίρνοντας μία σπουδαία νίκη η οποία τον έφερε πιο κοντά στο πλεονέκτημα της έδρας.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επικράτησε με 80-79 και… δραπέτευσε με διπλό από την Μαδρίτη για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια.

Η τελευταία νίκη των Πειραιωτών είχε έρθει στις 2 Απριλίου του 2009, τότε που η ελληνική ομάδα επικράτησε με 78-75 στο Game 4 των playoffs σε ένα ματς που έγινε

στο Palacio Vistalegre! Εκείνη η νίκη χάρισε την πρόκριση στο Final 4.
Πάντως είναι το πρώτο διπλό στο Wizink Center, στο νέο γήπεδο των Μαδριλένων.

Στο μεταξύ η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Μαδρίτη και… έσπρωξαν τους «ερυθρολεύκους» στη νίκη επί της Ρεάλ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 70 φιλάθλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στη Μαδρίτη και με τις φωνές τους έδωσαν δύναμη στους παίκτες του Θρύλου.

Δεν υπάρχει κανένα εκτός έδρας παιχνίδι φέτος που ο κόσμος μας δεν είναι στο πλευρό της ομάδας. Οι φωνές τους στη Wizink Arena ήταν ένα μεγάλο όπλο για τους «ερυθρόλευκους» για να φτάσουν στη νίκη και το χειροκρότημα των παικτών μας στο τέλος του αγώνα ήταν το ελάχιστο.

Πηγή: gazzetta.gr

The post «Ερυθρόλευκο» διπλό στη Μαδρίτη έπειτα από 9 χρόνια! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα