Ερντογάν επιστρατεύει τους πάντες -Ετοιμαστείτε για θερμό καλοκαίρι

14:14 25/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Τρέχουν μαζικά οι Τούρκοι να δουν πού παρουσιάζονται βάσει των φύλλων πορείας τους με αποτέλεσμα να καταρρεύσει τόσο η ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου Άμυνας αλλά και πολλές ηλεκτρονικές υπηρεσίες της τουρκικής κυβέρνησης.

Αιτία είναι οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου σε ομιλία του κατά την οποία κάλεσε τους Τούρκους σε επιστράτευση ενώ προειδοποίησε για θερμό καλοκαίρι.

Αναφερόμενος στην επιχείρηση στην

Αφρίν, σημείωσε: «Το να ξεκινάνε έναν παγκόσμιο πόλεμο προπαγάνδας, βασισμένη σε ψέματα, διαστρεβλώσεις και συκοφαντίες αυτοί που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την Τουρκία στο έδαφος, δεν πρόκειται να αποδώσει καρπούς».

THIS IS SICK: #Turkey's war-mongering president #Erdogan parades a little girl dressed in military fatigue in today's convention speech in Maras province, tells that she is ready to be martyred and buried with a Turkish flag in her pocket. pic.twitter.com/U7kF6CW5n9

— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) February 24, 2018

«Ας είναι κάθε ένας σε ετοιμότητα για επιστράτευση, αν και η ανάγκη δεν είναι άμεση. Βρισκόμαστε λίγο πριν από μια νέα ανάσταση. Αφού συσκεφθούμε με τη στρατιωτική ηγεσία και κληθεί ο λαός με φύλλα πορείας, θα σπεύσουμε με πρώτο εμένα» είπε ο Ερντογάν σε περιφερειακό συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ στην επαρχία Καχραμάνμαρας.

#Turkey president #Erdogan talks about the mobilisation of the reserve units in today's speech, calls on people to check on call-up orders for the military, says he's ready to march with his people when the time comes. pic.twitter.com/4VVrERl6lF

— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) February 24, 2018

The post Ερντογάν επιστρατεύει τους πάντες -Ετοιμαστείτε για θερμό καλοκαίρι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα