Επίθεση Καμμένου σε Κουίκ: Τον διορίσαμε υπουργό, κάνει και κριτική – Απάντηση από τον ΥΦΥΠΕΞ

09:38 22/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Έξαλλος με όσα μέλη των ΑΝΕΛ έχουν διαφορετική άποψη για το θέμα των Πρεσπών ο Πάνος Καμμένος, ξεσπάθωσε στην ομιλία στο Εθνικό Συμβούλιο κάνοντας λόγο για «Μακεδονοκλάστες».

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούργια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν

κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» είπε σε υψηλό τόνο ‘φωτογραφίζοντας’ ουσιαστικά τον Τέρενς Κουίκ, την Έλενα Κουντουρά αλλά και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο που τάσσονται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Έμμεση απάντηση ήρθε από τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ ο οποίος βρίσκεται στο Κάιρο και είχε συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου. Όπως τόνισε ο κ. Κουίκ, «βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφυπουργός Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή μας»…

The post Επίθεση Καμμένου σε Κουίκ: Τον διορίσαμε υπουργό, κάνει και κριτική – Απάντηση από τον ΥΦΥΠΕΞ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα