Ένταση στη Θεσσαλονίκη για τους πλειστηριασμούς- Αναβλήθηκαν ακόμη πέντε (ΒΙΝΤΕΟ)

19:32 30/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Μέλη πλησίασαν την έδρα όπου βρίσκεται και η Πρόεδρος της Ένωσης Συμβολαιογράφων, Ιωάννα Χρουσαλά Μπιλίση, φώναξαν υβριστικά συνθήματα εναντίον της ζητώντας να αποχωρήσει και να διακοπεί η διαδικασία πλειστηριασμού ενός χωραφιού στο Πανόραμα

και δυο επαγγελματικών χώρων.

Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εντός της αίθουσας και απομάκρυναν τα μέλη μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι οι συμβολαιογράφοι απέχουν από τα καθήκοντά τους, όσον αφορά τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Κατ’ εξαίρεση, σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, «θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησομένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της συντονιστικής επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, μετά από σχετικό αίτημα του επί του πλειστηριασμού υπαλλήλου, που θα υποβληθεί κατόπιν έγγραφης αίτησης σε αυτόν από τον επισπεύδοντα».

Τελικά αναβλήθηκαν πέντε πλειστηριασμοί στη Θεσσαλονίκη, μετά από τη διαμαρτυρία μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Οι πλειστηριασμοί αφορούσαν ένα αγροτεμάχιο και δυο επαγγελματικούς χώρους στη μια αίθουσα, καθώς και δυο υπόγειους χώρους πάρκινγκ σε άλλη αίθουσα.

Πηγή: Thestival.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα