Έκτακτη γενική συνέλευση ενόψει στο Mega…

19:49 21/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Έκτακτη γενική συνέλευση ενόψει στο Mega με αντικείμενο την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς το υπάρχον έχει παραιτηθεί από τις 4 Μαρτίου όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε να υποβληθεί αίτημα στο ΕΣΡ για να μετατραπεί ο σταθμός από ενημερωτικός σε ψυχαγωγικό. Και μπορεί το ΕΣΡ να απέρριψε το

αίτημα τού άλλοτε μεγάλου καναλιού (με ψήφους 6-3) και να αποφάσισε να μπει λουκέτο, όμως το Συμβούλιο Επικρατείας μπλόκαρε το «μαύρο» έως ότου αποφανθεί επί τού κύριου αιτήματος τού σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι έχει προσδιοριστεί για τις 4 Μαϊου η εξέταση των κύριων προσφυγών τωμ τηλεοπτικών σταθμών, με τις οποίες ζητούν να ακυρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες με τους όρους που επέβαλε το ΕΣΡ.

Όταν η εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΑΕ τού Βαγγέλη Μαρινάκη έστειλε στις 4 Μαρτίου την επιστολή στο ΔΣ τής ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (ιδιοκτήτριας τού Mega) ο πρόεδρός του Γιώργος Μήτραινας απάντησε ότι «η επιστολή σηματοδοτεί την ανάληψη από την ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΑΕ της διαχείρησης και εξυγίανσης της εταιρείας και του τηλεοπτικού σταθμού Mega». Και επισήμανε ότι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θέτουν τις παραιτήσεις τους στη διάθεσή του. Πρόσθετε δε ότι είναι απαραίτητο η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ να καταθέσει άμεσα το επιχειρηματικό σχέδιο, ώστε να μη χρειαστεί το διοικητικό συμβούλιο να δηλώσει παύση πληρωμών.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κατέθεσε στις 7 Μαρτίου δυο μισθούς στους εργαζόμενους τού σταθμού -χρήματα τα οποίααντιστοιχούν σε εκείνα που ανέφερε ανακοίνωση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (στις 8 Φεβρουαρίου) πως τού αναλογούσαν. Στην ανακοίνωση εκείνη, ουσιαστικά, ανακοινωνόταν η απόφασή του να αποχωρήσει από το κανάλι «υπό τις παρούσες συνθήκες». Όσο ισχύει, δηλαδή, η παρούσα διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες.

Έκτακτη γενική συνέλευση ενόψει στο Mega…

The post Έκτακτη γενική συνέλευση ενόψει στο Mega… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα