Έκρηξη Ντόρας: Χυδαίος και ξεφτιλισμένος ο Κουρουμπλής

19:58 20/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Οργισμένη ήταν η απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη στον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή για την αναφορά που έκανε στην αείμνηστη Μαρίκα Μητσοτάκη.

Απαντώντας στο αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για επέκταση της έρευνας της Εξεταστικής για την Υγεία και στο 1996, οπότε θα ετίθετο υπό έρευνα και η δική του θητεία στη Γενική

Γραμματεία Υγείας: «Βάλτε και την περίοδο αυτή γιατί θα πρέπει η οικογένεια Μητσοτάκη να πει πού πήγαν τα εκατομμύρια που συγκέντρωσε η αείμνηστη μητέρα τους για το Μαρίκειο», είπε ο κ. Κουρουμπλής. «Συμπληρώθηκαν εκατομμύρια, τι έγινα ποτέ δεν μάθαμε».

Ο υπουργός αναφερόταν στην περίοδο της πρωθυπουργίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όταν η σύζυγός του προσπάθησε να φτιάξει Ίδρυμα για τους αναπήρους, χωρίς όμως επιτυχία.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη εξοργίστηκαν, ακούγοντας τον βαρύτατο υπαινιγμό Κουρουμπλή. Και οι δυο αντέδρασαν με σφοδρότητα.

Η χυδαιότητα του κ. Κουρουμπλή ξεπερνάει κάθε όριο. Θυμήθηκε την μητέρα μου που έδινε μάχη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στον πανικό του.

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) April 20, 2017

«Η χυδαιότητα του κ. Κουρουμπλή ξεπερνάει κάθε όριο. Θυμήθηκε την μητέρα μου που έδινε μάχη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στον πανικό του. Μόνο ένας χυδαίος ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της. Η μητέρα μου προσπάθησε να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη κ δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά«, σημειώνει μεταξύ άλλων η κυρία Μπακογιάννη και προσθέτει:

Μόνο ένας χυδαίος ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της.

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) April 20, 2017

Η μητέρα μου προσπάθησε να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη κ δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά..

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) April 20, 2017

«Και έπεσε τότε όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ επάνω της με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί να σταματήσει αυτή η προσπάθεια. Μέσα στον πανικό του ο κ. Κουρουμπλής για την Εξεταστική που έρχεται και τις μέρες του στο χώρο της υγείας ρίχνει λάσπη χωρίς όριο. Εάν είχε κάτι μεμπτό ο κ. Κουρουμπλής, γιατί δε το έφερνε στο φως 30 χρόνια τώρα, που ήταν εξουσία ως παλαιό ΠΑΣΟΚ κ υπ. ΣΥΡΙΖΑ;«.

Και έπεσε τότε όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ επάνω της με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί να σταματήσει αυτή η προσπάθεια…

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) April 20, 2017

Μέσα στον πανικό του ο κ. Κουρουμπλής για την Εξεταστική που έρχεται και τις μέρες του στο χώρο της υγείας ρίχνει λάσπη χωρίς όριο.

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) April 20, 2017

Εάν είχε κάτι μεμπτό ο κ. Κουρουμπλής, γιατί δε το έφερνε στο φως 30 χρόνια τώρα, που ήταν εξουσία ως παλαιό ΠΑΣΟΚ κ υπ. ΣΥΡΙΖΑ;

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) April 20, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα