Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μελάνια στο δείπνο για τους Μακρόν

09:56 25/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Με κάθε επισημότητα υποδέχθηκαν στον Λευκό Οίκο το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, Μπριζίτ κι Εμανουέλ Μακρόν, η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ. Κι ενώ ολόκληρη η ημέρα αφιερώθηκε σε συζητήσεις για τους δύο προέδρους, οι δύο Πρώτες Κυρίες πέρασαν πιο ευχάριστα τον χρόνο τους μαζί.

Το βράδυ διοργανώθηκε προς τιμήν των προσκεκλημένων επίσημο κρατικό δείπνο, το πρώτο από την ανάληψη της προεδρίας από τον Τραμπ και αυτό ήταν προσωπικό στοίχημα για τη Μελάνια.

Η

Μελάνια Τραμπ δεν εντυπωσίασε απλώς ως οικοδέσποινα αλλά κυριολεκτικά διέγραψε από τον «χάρτη» τις λοιπές κυρίες που αν και λαμπερές, δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Η Μπριζίτ Τρονιέ Μακρόν επέλεξε να φορέσει μία τουαλέτα Luis Vuitton που αν και κομψή δεν την αναδείκνυε.

Όμως η Μελάνια Τραμπ με το φόρεμα Chanel ξεχώρισε και επιβλήθηκε στυλιστικά ακόμη και στην πολύ νεότερή της Ιβάνκα Τραμπ.

Bonne Nuit! pic.twitter.com/7IhjUK78cq

— Ivanka Trump (@IvankaTrump) April 25, 2018

Welcome to the @WhiteHouse President @EmmanuelMacron and Mrs. Macron. pic.twitter.com/aUrgYNO89k

— Melania Trump (@FLOTUS) April 24, 2018

The post Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μελάνια στο δείπνο για τους Μακρόν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα