«Έφυγε» ο τεχνικός της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Λευτέρης Ζάρπας

18:18 25/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Έφυγε από τη ζωή ο τεχνικός εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Λευτέρης Ζάρπας, σε ηλικία μόλις 55 ετών. Το όνομα του Λευτέρη Ζάρπα είχε γίνει συνώνυμο με τις μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων από τη δημόσια ραδιοφωνία.

Την θλιβερή είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ, ενώ οι συνάδελφοι του τον αποχαιρέτησαν με μια πολύ συγκινητική ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν:

«Η οικογένεια της ΕΡΤ

και ο Σύλλογος μας θρηνεί μία ακόμα τραγική απώλεια. Χάσαμε τον αγαπημένο μας συνάδελφο και φίλο Λευτέρη Ζάρπα, πρόωρα και αναπάντεχα το απόγευμα της Τετάρτης.

Η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν ξεκινήσει την απογευματινή του βάρδια στις Εξωτερικές Μεταδόσεις της Ραδιοφωνίας. Έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 55 ετών. Η ξαφνική είδηση του θανάτου του σκόρπισε σε όλους μας βαθιά θλίψη.

Ο Λευτέρης σπούδασε ηλεκτρονικά στα ΤΕΙ, από το 1989 εργαζόταν στην ΕΡΤ, στο Τμήμα Εξωτερικών Μεταδόσεων της Ραδιοφωνίας. Πανταχού παρών, ακούραστος, στα γήπεδα, στις συναυλίες, στις εκδηλώσεις, σε κάθε ζωντανή μετάδοση του ραδιοφώνου. Καλοσυνάτος και πρόθυμος, υπεύθυνος και άριστος Τεχνικός. Σημαντικό κεφάλαιο για τον τεχνικό κλάδο και την ΕΡΤ, η απώλεια του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.

Με την αγαπημένη του σύζυγο Κατερίνα απέκτησαν δύο γιους και δημιούργησαν μια οικογένεια με αρετές και αξίες. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη, το ήθος, την αξιοπρέπεια, την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό του. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Παρασκευή 26 Μαΐου ώρα 17:00, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Βριλησσίων.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του. Καλό σου ταξίδι συνάδελφε και φίλε…».

Keywords
Τυχαία Θέματα