Έχασε τη μάχη ο Κώστας Ευριπιώτης – Πέθανε σε ηλικία 56 ετών

00:30 31/5/2019 - Πηγή: Aixmi

Σε ηλικία 56 ετών έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Ευριπιώτης αφού έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Τον Μάιο του 2018 είχε δηλώσει ότι έκανε μία σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι, καθώς είχε μια φλεγμονή, τα συμπτώματα της οποίας τον απομάκρυναν από τις πρόβες της παράστασης Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης. Τον Μάρτιο του 2019 μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού. Από τον Απρίλιο του 2019 νοσηλευόταν στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο λόγω καρκίνου.

Ο Ευριπιώτης γεννήθηκε στην Ηλιούπολη της Αθήνας

το 1963. Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του και ο πατέρας του ήταν εργάτης. Στην ηλικία των 17 ετών είχε «χάσει» τον μεγαλύτερο αδελφό του, γεγονός που τον ώθησε στο να γίνει πιο εκφραστικός στη δουλειά του.[3] Έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του, και τον παρότρυνε να γραφεί στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη. Έγινε επαγγελματίας ηθοποιός το 1981.

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές όπως «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία», «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», «Οι επικίνδυνοι» (μια διαμαρτυρία), «Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα», «Μια γυναικάρα στα μπουζούκια», «Μπίζνες στα βαλκάνια», «SafeSex», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Σεσουάρ για δολοφόνους», «Άντρες έτοιμοι για όλα», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο1», «Άντρες έτοιμοι για όλα», «Οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι τσούχτρες», «Έλα να… γυμνωθούμε ντάρλινγκ», «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», «Μαζί τα φάγαμε», ενώ «σταθμός» για την καριέρα του ήταν ο ρόλος του «παλιιού» σμηνίτη «Γιώργου Βλάχου» στην τηλεοπτική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά».

Είχε δύο παιδιά, τον Ίωνα και τον Αδαμάντιο.

Πηγή: Βικιπαίδεια

The post Έχασε τη μάχη ο Κώστας Ευριπιώτης – Πέθανε σε ηλικία 56 ετών appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα