Δίπλα στον Γούντι Άλεν ο θετός γιος του: Δεν βίασε την αδελφή μου

18:04 24/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο Μόζες Φάροου, θετός γιος τής Μίας Φάροου, απορρίπτει την κατηγορία τής αδελφής του, Ντίλαν Φάροου, ότι την κακοποίησε ο πατριός του, Γούντι Άλεν, όταν εκείνη ήταν 7 ετών. O Μόζες, που υιοθετήθηκε το 1980 από τη Μία Φάροου και το 1992 από τον Γούντι ‘Αλεν, τονίζει ότι «δεν μπορεί να μένει σιωπηλός ενώ ο πατριός του συνεχίζει να κατηγορείται για έγκλημα που δεν διέπραξε».

Ο 40χρονος σήμερα Μόζες ξηγεί ότι την ημέρα που υποτίθεται ότι εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, τρεις ενήλικες υπήρχαν με τον Γούντι ‘Αλεν μέσα στο σπίτι της Μία Φάροου στο Κονέκτικατ. Οι τρεις γυναίκες –δύο γκουβερνάντες και μία δασκάλα– είχαν ειδοποιηθεί από τη Μία Φάροου να μην χάσουν τη Ντίλαν από τα μάτια τους. Η ηθοποιός δεν εμπιστευόταν τον σύζυγό της, καθώς είχε ανακαλύψει τη σχέση του με την άλλη θετή κόρη τους, Σουν-Γι Πρεβίν.

«Κανείς από εμάς δεν άφησε τη Ντίλαν να βγει από το δωμάτιό της με τον Γούντι», γράφει. «Αποκλείεται δε να τής επετέθη στη σοφίτα. Εκεί δεν υπήρχε ηλεκτρικό τραινάκι, όπως υποστηρίζει η Ντίλαν. Ο χώρος ήταν μικρός, γεμάτος με παλιά ρούχα και με καρφιά να προεξέχουν στο πάτωμα. Η Ντίλαν ήταν μόνη με τον Γούντι στο διαμέρισμά του αμέτρητες φορές επί χρόνια, χωρίς έναν υπαινιγμό για ανάρμοστη συμπεριφορά, ωστόσο ορισμένοι θα ήθελαν να γίνει πιστευτό ότι στην ηλικία των 56 ετών αποφάσισε ξαφνικά να παρενοχλεί σεξουαλικά παιδιά μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο από εχθρικά πρόσωπα που είχαν εντολή να τον παρακολουθούν στενά».

Ο Μόζες ήταν τότε 14 ετών. Έχει τη γνώμη ότι η Μία Φάροου έχει χειριστέι επιδέξια τη Ντίλαν, ώστε αυτή να κατηγορήσει τον Γούντι Άλεν. «Η δημόσια καταγγελία του πατέρα μου παραμένει η μεγαλύτερη τύψη της ζωής μου», γράφει, και τονίζει και ο ίδιος και τα αδέλφια του είχαν κακοποιηθεί πολλές φορές από τη μητριά τους. «Μας χτυπούσε και μας έσερνε στο πάτωμα, ακόμη καιγια ασήμαντα παραπτώματα», αποκαλύπτει.

Η Μία Φάροου απέκτησε τέσσερα βιολογικά παιδιά και υιοθέτησε άλλα δέκα.

American comedian, actor, and film director Woody Allen (left) and his partner, actress Mia Farrow pose under an awning with their children, from left, Fletcher, Dylan (in Farrow’s arms), Misha aka Moses, and Soon Yi, New York, New York, 1986. Soon-Yi later married Allen. The man in center background is unidentified. (Photo by Ann Clifford/DMI/Time Life Pictures/Getty Images)Δίπλα στον Γούντι Άλεν ο θετός γιος του: Δεν βίασε την αδελφή μου

The post Δίπλα στον Γούντι Άλεν ο θετός γιος του: Δεν βίασε την αδελφή μου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα