Διαζύγιο για το αφεντικό της Amazon

12:16 10/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Χωριστούς δρόμους από την επί 25 χρόνια σύζυγό του Μακένζι, παίρνει ο πλουσιότερος -κατά τη λίστα του Forbes- άνθρωπος του κόσμου, Τζεφ Μπέζος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Amazon.

Με μια ανακοίνωσή του στο twitter το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του. «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με μια εξέλιξη στις ζωές μας. Όπως γνωρίζουν η οικογένειά και οι στενοί φίλοι μας, έπειτα από μια μακρά περίοδο εξερεύνησης της αγάπης και ενώ δοκιμαστικού

χωρισμού, αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε τη ζωή μας ως φίλοι. Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλο και βαθύτατα ευγνώμονες για κάθε ένα από τα χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι. Εάν γνωρίζαμε ότι θα χωρίζαμε έπειτα από 25 χρόνια, θα τα κάναμε όλα ξανά. Είχαμε μια τόσο υπέροχη κοινή ζωή ως παντρεμένο ζευγάρι και ατενίζουμε επίσης ένα υπέροχο μέλλον μπροστά μας, ως γονείς, φίλοι, συνέταιροι στα επιχειρηματικά εγχειρήματα και σχέδια και ως άνθρωποι που κυνηγάμε εγχειρήματα και περιπέτειες. Αν και οι τίτλοι μας πλέον είναι διαφορετικοί, παραμένουμε οικογένεια και παραμένουμε αγαπημένοι φίλοι. Τζεφ και Μακένζι»

pic.twitter.com/Gb10BDb0x0

— Jeff Bezos (@JeffBezos) January 9, 2019

The post Διαζύγιο για το αφεντικό της Amazon appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα