Δεν θα κάνουμε κομματική τηλεόραση λέει από την ΕΡΤ3 ο Λάμπης Ταγματάρχης

21:03 8/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Να ξανανοίξει η ΕΡΤ με τις δομές που είχε όταν έκλεισε και «με την ΕΤ3 να παίζει έναν αποφασιστικό ρόλο στα τηλεοπτικά πράγματα της χώρας», είναι στις προθέσεις της νέας διοίκησης όπως διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ3, ο διευθύνων σύμβουλος Λάμπης Ταγματάρχης, σε συνάντηση που είχαν μαζί τους, ο ίδιος και ο πρόεδρος της ΕΡΤ

Διονύσης Τσακνής.

Όπως, ανακοινώθηκε, η ΕΡΤ θα ξεκινήσει την Πέμπτη να εκπέμπει από την Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά την ΕΤ3, αύριο θα οριστούν τα δύο μέλη της τριμελούς διοικούσας επιτροπής της, με την προσδοκία να εκλεγεί το συντομότερο από τους εργαζόμενους και το τρίτο μέλος της, ώστε με ορίζοντα οκτώ, δέκα ημερών, αφού διευθετηθούν και τεχνικά ζητήματα να λειτουργήσει, όπως και τα υπόλοιπα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης.

«Εδώ εσείς είστε παγκόσμιο πρότυπο», τόνισε ο Λ. Ταγματάρχης, εκφράζοντας το θαυμασμό του για τον τρόπο, που οι εργαζόμενοι έκαναν τον αγώνα τους, δήλωσε «συγκινημένος» για τη στιγμή και αποφασισμένος να αξιοποιήσει «αυτή την εμπειρία και τη γνώση» που αποκτήθηκε.

«Είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε την πρόθεση της κυβέρνησης να λειτουργήσει μια διαφορετικής αντίληψης δημόσια τηλεόραση και εμείς κληθήκαμε να υπηρετήσουμε αυτή τη διαφορετική αντίληψη. Αυτό είναι το στοίχημα το δικό μας» είπε ο κ. Ταγματάρχης.

Πρόσθεσε ότι «πρέπει να αποδείξουμε όλοι ότι, ο αγώνας δεν δικαιώνεται επειδή ξανάνοιξε η ΕΡΤ, ο αγώνας δικαιώνεται όταν θα πάει το σωστό πρόγραμμα στα σπίτια των Ελλήνων θεατών και στα ραδιόφωνά τους, με τη σοβαρότητα, με την επάρκεια, με την ευθύτητα».
Υπογράμμισε ότι «δεν πάμε να κάνουμε μια κομματική τηλεόραση, δεν μας αφορά αυτό» και δεσμεύτηκε για «μια τηλεόραση που θα είναι περήφανοι όσοι τη βλέπουν. Κοντός ψαλμός αλληλούια»

Keywords
Τυχαία Θέματα