«Δεν ντρεπόσαστε που λέγατε Καρατζαφέρη της Αριστεράς τον Κουβέλη»; -»Εσύ είσαι ΑντιΣύριζα»!

13:41 5/6/2012 - Πηγή: Aixmi

Η πιο σφοδρή σύγκρουση μεταξύ εκπροσώπων του Σύριζα και της ΔΗΜΑΡ ξέσπασε στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη «Ανατροπή» (στο Μega). O Δημήτρης Παπαδημούλης εξηγούσε ότι ο Σύριζα -αν έρθει πρώτο κόμμα- θα απευθύνει πρόταση κυβερνητικής συνεργασίας στη ΔΗΜΑΡ, για να του θυμίσει με δηκτικό τρόπο ο Γρηγόρης Ψαριανός ότι αποκαλούσαν τον Φώτη Κουβέλη «Καρατζαφέρη της Αριστεράς».

Η πολιτική σύγκρουση πήρε και προσωπικό χαρακτήρα όταν ο Παπαδημούλης κατηγόρησε το

συνομιλητή του ότι σιγοντάριζε την κυβέρνηση Παπαδήμου, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Ψαριανό. «Ναι, γιατί είμαι ο Καρατζαφέρης της Αριστεράς! Δεν ντρεπόσατε λιγάκι», του είπε, αποκαλώντας τον στη συνέχεια «Δημητράκη»!  

Διαβάστε πώς ξεκίνησε και πώς κατέληξε η κόντρα:

– Εμείς ως Σύριζα -αν είμαστε πρώτο κόμμα θα απευθυνθούμε στη ΔΗΜΑΡ για να συνεργαστούμε κυβερνητικά.

– Θα κάνετε πρόταση σε μας, στη ΔΗΜΑΡ; Στο δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ; Που έχει πρόεδρο τον Κουβέλη, που αποκαλούσατε Καρατζαφέρη της Αριστεράς; Πλάκα με κάνεις;

– Εσείς κύριε Ψαριανέ ήσασταν υπέρ της ψήφου ανοχής στην κυβέρνηση Παπαδήμου…

– Ναι, γιατί είμαι ο Καρατζαφέρης της Αριστεράς. Σα δεν ντρεπόσαστε λιγάκι. Θέλετε συνεργασίες με αυτούς που βρίζετε; Εσείς μπορείτε να συνεργαστείτε με την Ανταρσύα, τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, το ΚΚΕ ΜΛ. Με κόμματα δεν μπορείτε.

– Υπάρχουν στελέχη της ΔΗΜΑΡ που δεν είναι τόσο αντιΣύριζα όσο ο κ. Ψαριανός. Θα απευθυνθούμε, λοιπόν, στη ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ. Αλλά είμαστε ανοιχτοί και για ψήφο στήριξης ή ανοχής και στο κόμμα του Καμμένου και στο ΠΑΣΟΚ εφόσον θέλει να δώσει ανοχή σε κυβέρνηση με κορμό τον Σύριζα, αλλά και στη ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα