Δελτία των 8: Οριακή υπεροχή Σκάι -Προβάδισμα Alpha σε τηλεθεατές

15:18 13/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Προβάδισμα, έστω και οριακό, είχε χθες Δευτέρα το κεντρικό δελτίο του Σκάι, στη ζώνη των 8. Έδωσε μεγάλη έμφαση στο θέμα της Novartis και η Σία Κοσιώνη είχε φιλοξενούμενο στο στούντιο τον Ανδρέα Λοβέρδο, ένα από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που η δικογραφία εμπλέκει στην τυπόθεση. Το δελτίο παρακολούθησαν 569,000 τηλεθεατές (ποσοστό 14,9%).

19,000 λιγότεροι τηλεθεατές (συνολικά 550,000, ποσοστό 14,1%) είδαν τις ειδήσεις

του Αντέννα με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος είχε τηλεφωνικές συνεντεύξεις με τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου και τον πρώην υπουργό Μάριο Σαλμά, ο οποίος αποκάλυψε ότι αμερικανικό δικηγορικό γραφείο τού είχε ζητήσει να καθέσει ως μάρτυρας επιβεβαίωσης για τη Novartis.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε το δελτίο του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα με 528,000 τηλεθεατές (ποσοστό 13,6%).

Για πρώτη φορά μεταδόθηκε χθες ως lead in των ειδήσεων του Σκάι η εκπομπή Panorama Survivor, το οποίο σημείωσε 12,8% (ποσοστό πολύ καλύτερο από εκείνο που έκανε καθημερινά το Ροντέο). Από καλύτερη αφετηρία ξεκινά το δελτίο του Star, μιας που Ο τροχός της τύχης έφτασε στο 20,1%. Οι ειδήσεις του Αντέννα είχαν ως σημείο εκκίνησης το 15%, που παρέδωσε το σήριαλ Παρθένα ζωή.

Ανεξάρτητα από ώρα μετάδοσης πρώτο ήταν και χθες το δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ. Το παρακολούθησαν 700,000 τηλεθεατές (ποσοστό 20,6%).

Δελτία των 8: Οριακή υπεροχή Σκάι -Προβάδισμα Alpha σε τηλεθεατές

The post Δελτία των 8: Οριακή υπεροχή Σκάι -Προβάδισμα Alpha σε τηλεθεατές appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα