Δάσκαλος τένις ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια στη Θεσσαλονίκη

13:41 17/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Με άδεια τού εισαγγελέα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας τού 63χρονου δασκάλου τένις, που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Είναι ο Αλέξανδρος Αγγελούδης από τις Σέρρες, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωρεία αδικημάτων. Κάτοικοι σε περιοχή τής Θεσσαλονίκης

τον ξυλοφόρτωσαν την περασμένη Τρίτη, διότι πλησίαζε ανήλικα παιδιά και τα παρότρυνε σε ασελγείς πράξεις, με την υπόσχεση χρηματικού ανταλλάγματος.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 63χρονος ασελγούσε επανειλημμένα σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, έναντι χρηματικής αμοιβής, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 17χρονος.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο δράστης φέρεται ότι βιντεσκοπούσε και φωτογράφιζε τις ασελγείς πράξεις σε βάρος των θυμάτων του. Στο σπίτι του βρέθηκαν χιλιάδες αρχεία υλικού παιδικής πορνογραφίας (φωτογραφίες, δισκέτες, κασέτες βιντεοκάμερας, εξωτερικοί σκληροί δίσκου υπολογιστών, κ.α) σε μέρος εκ των οποίων εμφανίζεται ο ίδιος με ανήλικα θύματά του.

Δάσκαλος τένις ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια στη Θεσσαλονίκη

The post Δάσκαλος τένις ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια στη Θεσσαλονίκη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα