Χυδαίος Καμμένος σε Αμυρά: Για νυφούλα καλό σας βλέπω

22:34 9/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Χυδαία επίθεση του υπουργού Άυνας στον βουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Αμυρά στη Βουλή κατά τη συζήτηση της τροπολογίας για τα εξοπλιστικά. Ο Γιώργος Αμυράς επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο και την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να φέρει την τροπολογία στη Βουλή από την πίσω πόρτα.

«Ξεχάστε και τις Πρέσπες και τις Τριχωνίδες και όλες τις λίμνες, το Ποτάμι δεν θα γίνει ο ρεπατζής

του κ. Καμμένου. Αν σας βαστάει, προχωρήστε και ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού, και τον ρώτησε εάν αυτό είναι το τελευταίο του νομοσχέδιο και βιάζεται τόσο πολύ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βιαστήκατε πολύ να φέρετε, κ. Καμμένε, αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε; Ένα νεύμα σας αρκεί. Γιατί βιαστήκατε;» είπε ο Γ. Αμυράς.

«Μετά τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι και όταν συμφωνήσετε θα σας απαντήσω. Αφού τα βρείτε και μεταξύ σας και διαπραγματευτείτε και με τους άλλους, θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω…», απάντησε με φανερά ειρωνικό τρόπο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ για να δεχτεί την ανταπάντηση του βουλευτή του Ποταμιού, ο οποίος τον κατηγόρησε για κωλοτούμπα.

«Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας διότι επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει τη συμφωνία για το Μακεδονικό και τώρα κάνετε τάχα μου αντάρτικο. Σας ερωτώ, είναι το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε ως υπουργός Εθνικής Άμυνας;Βιάζεστε πολύ. Μάλλον θα είναι το τελευταίο σας, αλλά σίγουρα ο αποχωρισμός από τους Συριζαίους θα είναι δύσκολος. Και για εκείνους και για εσάς. Δεν ξέρω αν μαζί τα φάγατε, αλλά μαζί τα κάνατε σίγουρα», απάντησε ο κ. Αμυράς.

Χωρίς να έχει επιχειρήματα ο Πάνος Καμμένος προχώρησε στη χυδαία επίθεσή του λέγοντας γελώντας: «Για νυφούλα καλό σας βλέπω πάντως». Ο Γιώργος Αμυράς κράτησε την ψυχραιμία του και απάντησε στον πρόεδρο τωνΑΝΕΛ: «Αυτή τη φαιδρότητα να τη σταματήσετε παρακαλώ. Δεν είστε στην ΚΟ των ΑΝΕΛ».

The post Χυδαίος Καμμένος σε Αμυρά: Για νυφούλα καλό σας βλέπω appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα