Ας απολύσει τον… εαυτό του ο πρόεδρος της Ρεάλ!

21:49 22/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Διαβάζω ότι ο πρόεδρος τής Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ ετοιμάζεται να διώξει κακήν κακώς τον προπονητή, χρεώνοντάς του την αποδιοργάνωση τής ομάδας και τα κακά αποτελέσματα. Ποιον προπονητή; Τον Γιούλεν Λοπετέγκι, τον οποίο «άρπαξε» από την Εθνική Ισπανίας το καλοκαίρι, 24 ώρες πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ, με αποτέλεσμα να την αφήσει ακέφαλη.

Νομίζω ότι το καλύτερο που έχει να κάνει ο Πέρεθ είναι να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να απολύσει όποιον βλέπει εκεί. Ναι, τον εαυτό του, εννοώ. Ο ίδιος είναι

το μεγάλο πρόβλημα τής ομάδας. Ούτε ο προπονητής, ούτε οι ποδοσφαιριστές, ούτε κανένας άλλος. Ο ίδιος, που νομίζει πως είναι Θεός και όλα μπορεί να τα καταφέρει.

Ως άλλος Λουδοβίκος 14ος αναφώνησε το καλοκαίρι «Η Ρεάλ είμαι εγώ», όπως ο Βασιλιάς Ήλιος έλεγε «Το κράτος είμαι εγώ». Και άφησε τον Ζινεντίν Ζιντάν να φύγει, μετά από 3 συνεχή Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και τη «σημαία» τής ομάδας Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πίστεψε ο ανόητος ότι δεν είχε κανέναν ανάγκη. Γι αυτό και δεν έκανε καμιά ουσιαστική μεταγραφή, πέραν τού Κουρτουά. Μα τερματοφύλακα ποιότητας είχε, τον Νάβας. Που μπορεί να μην τον γουστάρει από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στη Μαδρίτη, αλλά εκείνος έχει ξελασπώσει την ομάδα ουκ ολίγες φορές.

Έτσι που τα έκανε, λοιπόν, ας τα λουστεί ο Πέρεθ. Και αν δεν μπορεί να απολύσει τον εαυτό του, ας κάνει ο ίδιος τον προπονητή ή τον σέντερ φορ.

The post Ας απολύσει τον… εαυτό του ο πρόεδρος της Ρεάλ! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα