Απίστευτη τραγωδία: Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

17:54 18/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Πρωτοφανής τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους. Αστυνομικός που υπηρετούσε στη Βουλή πυροβόλησε και σκότωσε το τρίχρονο κοριτσάκι του, τη γυναίκα του και την πεθερά του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν οι γείτονες του ζευγαριού και της μητέρας της κοπέλας στη διόροφη κατοικία των Αγίων Αναργύρων εδώ και δύο μέρες δεν είδαν να ανοίγουν τα παραθυρόφυλλα και αυτό τους ανησύχησε. Ειδοποίησαν συγγενείς τους κι έτσι ένας θείος της κοπέλας

έφθασε στο σημείο και όταν δεν απαντούσε κανείς έσπασε την πόρτα στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου όπου ζούσε το ζευγάρι με την τρίχρονη Μυρτώ και ήρθε αντιμέτωπος με ένα αποτρόπαιο θέαμα. οι δύο γυναίκες κείτονταν νεκρές μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σαλόνι του σπιτιού. Όμως φθάνοντας στην κρεβατοκάμαρα το θέαμα ήταν ακόμα πιο σκληρό. Ο πατέρας κείτονταν νεκρός στο κρεβάτι δίπλα στο τρίχρονο παιδί του.

Ο 46χρονος αρχιφύλακας από την Αιτωλοακαρνανία το 1996 μετατέθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση στο Αεροδρόμιο του Ελληνικού, στη φρουρά του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Στην ουσάι τοποθετήθηκε στην ειδική υπηρεσία της Βουλής όπου και παρέμενε μέχρι τώρα. Σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του ουδέποτε είχε δώσει δικαιώματα και ήταν πάντα τυπικός στην υπηρεσία του.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του αστυφύλακα ήταν κληρονομικές διαφορές

The post Απίστευτη τραγωδία: Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα