Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στο Χόλιγουντ: Ξέσπασε μεγάλο σκάνδαλο παιδοφιλίας

18:49 20/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετά το σκάνδαλο του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν άλλο ένα σκάνδαλο έρχεται να συγκλονίσει το Χόλιγουντ. Αυτή τη φορά πρόκειται για σκάνδαλο παιδοφιλίας καθώς οι Κόρι Φέλντμαν, Ελάιζα Γουντ και Τζέιμς Φαν Ντερ Μπικ έκαναν λόγο για βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών που δούλευαν ως ηθοποιοί από ανθρώπους του συστήματος.

Πρώτος μίλησε σχετικά ο Κόρι Φέλντμαν, πρωταγωνιστής των ταινιών «Goonies», «Gremlins» και «Stand By Me», και «The Lost Boys» του Τζόελ Σουμάχερ με συμπρωταγωνιστές τους Τζέισον Πάτρι, Κίφερ Σάδερλαντ και

Κόρι Χάιμ. Σύμφωνα με τη Sun, ο ηθοποιός κατήγγειλε με τα λεγόμενά του την αμερικανική νομοθεσία που εμμέσως πλην σαφώς ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την αποθάρρυνση πολλών ηθοποιών να «κυνηγήσουν» τους ανθρώπους που τους κακοποίησαν, όταν ήταν παιδιά. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το 1986, όταν ο Κόρι Χάιμ ήταν 11 ετών, βιάστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Lucas» από έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων. Δυστυχώς, η οδυνηρή αυτή εμπειρία φαίνεται ότι τον οδήγησε στα ναρκωτικά με αποτέλεσμα να πεθάνει σε ηλικία 38 ετών το 2010.

«Δεν είμαι σε θέση να δώσω ονόματα. Οι άνθρωποι ενοχλούνται, εκνευρίζονται, θέλουν να γνωρίζουν πώς έγιναν όλα αυτά και θέλουν απαντήσεις. Και θα γυρίσουν και θα μου πουν «Γιατί δεν είσαι άνδρας να σηκωθείς και να πεις ονόματα και να σταματήσεις να κρύβεσαι δειλέ;», δήλωσε ο Φέλντμαν.

«Πρέπει να το διαχειριστώ αυτό, κάτι που δεν είναι ευχάριστο, ειδικά δεδομένου ότι θα ήθελα πάρα πολύ να δώσω ονόματα. Θα ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα το κάνει. Αλλά δυστυχώς η Καλιφόρνια έχει ένα νομικό καθεστώς περιορισμών που αποτρέπει αυτό», δήλωσε ο Φέλντμαν και αργότερα μετά τον θάνατο του Χάιμ συμπλήρωσε μιλώντας στο ABC:«Υπάρχει ένα πρόσωπο που φταίει για τον θάνατο του Κόρι Χάιμ και αυτό συμβαίνει να είναι ένας ισχυρός του Χόλιγουντ. Πρέπει να κατονομαστεί, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι αυτός που θα το κάνει. Υπάρχει ένας κύκλος μεγαλύτερων ανδρών που βρίσκονται γύρω από αυτά τα παιδιά. Αυτοί έχουν τη δύναμη και τις διασυνδέσεις στην βιομηχανία του θεάματος».

Από την πλευρά του ο Ελάιζα Γουντ, ο «Φρόντο» του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», επιβεβαίωσε τα συμβάντα, όπως τα έζησε. Ο Γουντ επεσήμανε ότι το Χόλιγουντ αποτελεί «λάκκο γεμάτο από ενήλικα φίδια που κακοποιούν σεξουαλικά παιδιά». «Όταν είσαι άβγαλτος και δεν έχεις εμπειρίες για το πώς λειτουργεί ο κόσμος, όταν το που λαχταράς είναι να δεις τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα είσαι το πιο εύκολο θύμα για τους ανθρώπους με διεστραμμένα παρασιτικά ενδιαφέροντα».

Αλλά και ο Τζέιμς Φαν Ντερ Μπικ πρωταγωνιστής της εφηβικής σειράς «Dawson’s Creek», αποκάλυψε «με χούφτωσαν μεγαλύτεροι σε ηλικία, ισχυροί άντρες της βιομηχανίας του θεάματος. Με στρίμωξαν με σεξουαλικές διαθέσεις όταν ήμουν πολύ μικρότερος».

Keywords
Τυχαία Θέματα