Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης Παντελή Παντελίδη

14:13 17/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο εισαγγελέας Εφετών Σοφοκλής Λογοθέτης θα μελετήσει την προσφυγή της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη εναντίον της απόφασης του εισαγγελέα Πρωτοδικών να σταλεί στο αρχείο η υπόθεση του μοιραίου για τον τραγουδιστή τροχαίου, τη νύχτα της 18ης Φεβρουαρίου 2016. Η οικογένεια του τραγουδιστή εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν οδηγούσε ο ίδιος.

Όπως εκτιμούν δικαστικοί κύκλοι, τους οποίους επικαλείται το Έθνος, η υπόθεση ενδέχεται να λάβει άλλη τροπή. Αν και δεν προδικάζεται διαφορετική απόφαση από εκείνη του εισαγγελέα Πρωτοδικών, θεωρείται σημαντικό το γεγονός ότι θα

επανεξεταστούν όλα τα στοιχεία.

Η προσφυγή της οικογένειας αριθμεί πάνω από 100 σελίδες. Η οικογένεια φέρεται να σημειώνει τις ελλείψεις που, κατά τη γνώμη της, υπάρχουν στο φάκελο, αλλά και τις αντιφάσεις που θεωρεί ότι υφίστανται στη διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών που έστειλε την υπόθεση στο αρχείο.

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης Παντελή Παντελίδη

The post Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης Παντελή Παντελίδη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα