Ανατροπή στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Δεν ήταν συμβόλαιο θανάτου, ούτε προσχεδιασμένη

19:58 13/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Από τα στοιχεία και τις μαρτυρίες η αστυνομία εκτιμά ότι οι δυο δράστες ίσως δεν πήγαν στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έχοντας προαποφασίσει να τον σκοτώσουν. Γι αυτό και είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, γι αυτό και δεν πήραν προφυλάξεις ώστε να μην αφήσουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Δεν φαίνεται να ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία ούτε νομίζω πως επρόκειτο για συμβόλαιο θανάτου, είπε ανώτερο στέλεχος της ΕΛΑΣ. Μίλησαν μαζί του, παρουσία του συνεργάτη του, για πάνω από 10 λεπτά.

Άρα, τι

μπορεί να συνέβη; Ίσως στην ιδιαίτερη συνάντηση που είχαν μαζί του να έθεσαν κάποια εκβιαστικά αιτήματα, τα οποία ο γνωστός ποινικολόγος απέρριψε, απαντά ο ίδιος.

Ίσως το θέμα αφορούσε κάποια υπόθεση που είχε αναλάβει ή θα αναλάμβανε. Μπορεί, ακόμη, να επρόκειτο και για κάποια προσωπική υπόθεση. Δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τίποτα αυτή τη στιμή, συνεχίζει.

Ο πρώτος δράστης είναι μεταξύ 30 και 40 ετών, ύψους 1,80 περίπου, αδύνατος, μελαχρινός, αξύριστος, με κοντά σκούρα μαλλιά.

Ο δεύτερος δράστης είναι λόγο μικρότερος και πιο κοντός, ύψους 1,65-1,70 περίπου, αδύνατος, με ανοιχτόχρωμο δέρμα, ξυρισμένος με κοντά σκούρα μαλλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα