Ανανεωμένος Ολυμπιακός στο Μιλάνο 59 χρόνια μετά

09:21 4/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Με αλλαγές στην σύνθεσή του ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να φύγει με βαθμό η βαθμούς από το Μιλάνο κόντρα στην Μίλαν (19:55, Cosmote Sport 2).

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Σαν Σίρο 59 χρόνια μετά το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ζωντανό στην υπόθεση-πρόκριση.

Οι Πειραιώτες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Μπέτις ξέρουν καλά πως αν φύγουν από το Μιλάνο με βαθμό ή βαθμούς τότε αυξάνουν κατά πολύ τις πιθανότητες για πρόκριση.

Παράλληλα, όμως επειδή υπάρχει και το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς θα φρεσκάρει την ομάδα του έχοντας αφήσει στην Αθήνα αρκετούς βασικούς. Στα της ενδεκάδας κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Σα, με αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Τοροσίδη, Μεριά, Σισέ και Κούτρη.

Γκιγέρμε και Νάτχο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Τουρέ μπροστά τους. Φετφατζίδης και Ναουέλ στα άκρα με τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.
Από την πλευρά της η Μίλαν δεν είναι στα καλύτερα με τον Γκατούζο να βρίσκεται υπό αμφισβήτηση παρά τη νίκη της Κυριακής κόντρα στη Σασουόλο. Ο τεχνικός των «ροσονέρι» αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τους Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπίγλια, Κέσιε, Μποναβεντούρα, Σούσο, Τσαλχάνογλου και Ιγκουαΐν.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Ανανεωμένος Ολυμπιακός στο Μιλάνο 59 χρόνια μετά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα