Ανακοινώθηκαν νέοι διοικητές νοσοκομείων

14:13 5/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Nέοι υποδιοικητές σε 31 νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας τοποθετήθηκαν όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε τους παρακάτω αναπληρωτές διοικητές:

ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ»

Αντώνιος Κουφάκης: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης, του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης, πτυχίο Κοινωνικής Διοίκησης, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Οργάνωση

και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διατελέσει προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόληψης της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών και προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Συντονισμού ΔΥΠΕ στο υπουργείο Υγείας.

ΓΝΑ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»

Ευαγγελία Παππά: Είναι απόφοιτη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών με μεταπτυχιακό (M.Sc.) Διοικητικών Διευθυντών Νοσοκομείων από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και (M.Sc.) με ειδίκευση Κράτος και Δημόσια Πολιτική από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει επίσης, Ph.D. στη Διοίκηση-Διαχείριση Υπηρεσιών Υγείας, από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.) στο τμήμα Έρευνας, Ανάπτυξης & Εκπαίδευσης, με ενασχόληση την ευάλωτη κοινωνική ομάδα των Ρομά.

ΟΝΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»

Ευανθία Γεωργιάδη : Έχει πτυχίο από το τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας του ΤΕΙ Αθήνας και δεύτερο πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί στο Λογιστήριο Προμηθευτών / Υποδιεύθυνση Οικονομικού του Γ.Ν.Π.Α. «Η Αγία Σοφία» και σε άλλα νοσοκομεία του ΕΣΥ, όπως το Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας » και το Γ.Ν. Αθηνών «Λαϊκό».

ΝΜΓΝ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»

Αθανασία Καμπρά: Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση της Υγείας, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Είναι δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω και ασκεί ενεργά τη δικηγορία με ενασχόληση στο Αστικό, Εμπορικό, Διοικητικό και Ποινικό Δίκαιο. Είχε επίσης συνεργασία με το Ταμείο Υγείας Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΤΥΔΚΥ).

ΝΜ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ηρόδοτος Βαμβουρέλης: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές, MSc στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το London School of Economics .Έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης, επί σειρά ετών, σε μεγάλες εταιρείες πετρελαιοειδών.

ΓΝΑ ΚΑΤ

Παρασκευή Κουφοπούλου: Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Κράτος & Δημόσια Πολιτική»από το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Νομικών του ΕΚΠΑ. Είναι επίσης, υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης. Έχει διατελέσει μέλος της διοίκησης του Ο.Α.Ε.Δ. στον Άλιμο, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κέντρου Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Υποστήριξης & Κατάρτισης ατόμων με Αναπηρία Κυκλάδων και διοικητική υπάλληλος της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σικίνου.

ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ

Γεώργιος–Φίλιππος Ταραντίλης: Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α.). Έχει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών από το Ο.Π.Α., στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και στην Οικονομική Αξιολόγηση στις Υπηρεσίες Υγείας (MSc Economic Evaluation in Healthcare), από το City University London. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρστην Οικονομία της Υγείας, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στο τομέα των Οικονομικών της Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και εξωτερικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

ΓΝ ΚΩΝ/ΛΕΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ «Η ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ»

Μαρία Χατζηκοκολάκη: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, με πτυχίο και στη Δημόσια Διοίκηση, από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών “Health Policy Planning and Financing» από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και Διδακτορικό στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας & Πληροφορική Υγείας, από το ΕΚΠΑ. Έχει διατελέσει διευθύντρια Διοικητικού στο Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμιγκ»και Προϊσταμένη Τμημάτων (Προσωπικού, Κίνησης Ασθενών-Λογιστηρίου Ασθενών) στο ίδιο νοσοκομείο.

ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Ευάγγελος Τριγώνης: Είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικοθεραπείας της Ανωτέρας Σχολής Στελεχών Υγείας και Πρόνοιας ( ΚΑΤΕΕ Αθήνας). Έχει επίσης πτυχίο από την Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει διατελέσει προϊστάμενος του Τμήματος Παραϊατρικών Επαγγελμάτων στο ΓΝΑ «Γεώργιος Γεννηματάς» και επιστημονικός συνεργάτης του ΤΕΙ Αθήνας.

ΓΝΑ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ»

Λάζαρος Σαρισαβίδης: Έχει πτυχίο Αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο του Τορίνο, στην Ιταλία και διδακτορικό δίπλωμα στην φρουριακή αρχιτεκτονική από το ίδιο πανεπιστήμιο. Υπήρξε υπεύθυνος τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας επί σειρά ετών, που ασχολήθηκε με την μελέτη και την επίβλεψη δημόσιων και ιδιωτικών έργων . Ήταν επίσης μέλος της επιτροπής για την εκτροπή του Αχελώου.

ΓΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ»

Ιωάννης Μιχαλακούκος: Έχει πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και μεταπτυχιακό (Master) στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Γενικός Διευθυντής του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.(Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης) και Υπεύθυνος Τομέα Διοικητικού – Οικονομικού του ΚΕΘΕΑ.

ΓΝ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΟ «Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ»

Δαμιανός Φαφούτης: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το University of Portsmouth, School of Business and Management Science της Μεγάλης Βρετανίας, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην επιστήμη της Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ, από το Kingston University. Έχει διατελέσει διοικητικός διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, διευθυντής Σχολής Πληροφορικής (Eurolab Ραφήνας) και Brand Manager μεγάλης εταιρείας τροφίμων (ΕΛΜΠΙΣΚΟ Α.Ε.).

ΓΝΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»

Χρήστος Πλιάτσικας: Είναι απόφοιτος του Champlain College του Montreal, στον Καναδά και έχει πτυχίο στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Concordia University του Montreal. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Μ.Β.Α.) στην Οικονομία & Διοίκηση από το McGil University, του Montreal. Έχει διατελέσει καθηγητής στο ΤΕΙ Αθηνών και στο Αμερικανικό Κολλέγιο και διευθυντικό τραπεζικό στέλεχος στη The Royal

Keywords
μαιευτηριο ελενα, αθηνα, δυπε, γνα, ονα, τει, ασοεε, μαιευτηριο, ελενα, τυδκυ, θεσσαλονικη, msc, london, school, εκπα, city, κυπρος, αμαλια, πειραιας, master, κεθεα, business, science, kingston, montreal, royal, εθνικη τραπεζα, βενιζελος, αδωνις γεωργιαδης, αξιολογηση, σχολη δημοσιας διοικησης, αναπληρωτες, γνα, δυπε, εθνικη, εκπα, ηγεσια, ιταλια, κεθεα, κυπρου, οικονομικο πανεπιστημιο αθηνων, οικονομια, πειραιως, πτυχιουχος, τει αθηνας, msc, αμερικανικο κολλεγιο, ανοιχτο πανεπιστημιο, ανοικτο πανεπιστημιο, αναπηρια, αριστοτελειο πανεπιστημιο, αριστοτελειο, αρχιτεκτονικη, τει, δευτερο, διδακτορικο, διοικηση, διπλωμα, ενεργα, ερευνα, ετων, ιδιο, υπηρεσιες, καποδιστριακο, μαιευτηριο, νοσοκομεια, ομαδα, παντειο, πανεπιστημιο αθηνων, πανεπιστημιο κυπρου, περιφερειακο, πληροφορικη, πλιατσικας, πτυχιο, ρομα, σαββας, σειρα, τμημα, τορινο, υπουργειο υγειας, business, city, εθνικο, υπουργειο, kingston, london, μελετη, montreal, νοσοκομειο, school, science, θεσεις, υγειας
Τυχαία Θέματα