Αιματηρή επίθεση κατά αστυνομικών στη Λεμεσό – Δύο τραυματίες

12:59 6/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στη Λεμεσό όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών τραυματίζοντας δύο. Ακολούθησε ανταλλαγή πυρών από την οποία τραυματίστηκε και ο ένας δράστης, ο οποίος τελικά συνελήφθη το πρωί έπειτα από αστυνομική επιχείρηση.

το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:30, συμφωνα με το politis.com.cy, όταν αστυνομικός που μετέβαινε στην εργασία του και σταμάτησε σε φαρμακείο που βρίσκεται στην οδό Πεντέλης,

στον Ύψωνα, αντιλήφθηκε ύποπτο όχημα ενοικιάσεως σταθμευμένο σε παρακείμενο χωράφι, εντός του οποίου βρίσκονταν τουλάχιστον τρία πρόσωπα.

Όταν κλήθηκε στη σκηνή περιπολικό για έλεγχο, οι άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον των δυο αστυνομικών που επέβαιναν σε αυτό. Ακολούθησε ανταλλαγή πυρών ενώ το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε από το σημείο κι ακολούθησε καταδίωξη από τον αστυνομικό που το είχε αρχικά εντοπίσει, ενώ οι δράστες το εγκατέλειψαν στην περιοχή Αγίου Συλά, νότια του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, και εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία Λεμεσού τέθηκε αμέσως σε κινητοποίηση, ενώ οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο ένας αστυνομικός εισήχθη στο χειρουργείο, φέροντας δυο τραύματα από σφαίρες πυροβόλου όπλου.

Σε κάποια στιγμή δόθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο στη σκηνή όπου εγκαταλείφθηκε το όχημα ενοικιάσεως και πάνοπλοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες, χωρίς ωστόσο οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Από τις έρευνες στο αυτοκίνητο ενοικιάσεως εντοπίστηκαν αρκετές κηλίδες αίματος και υπήρξαν εκτιμήσεις πως ένας τουλάχιστον από τους δράστες έχει τραυματιστεί κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών.

Ελικόπτερο της Αστυνομίας συμμετείχε κατά τη διάρκεια της νύχτας στις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται εντατικά σε μια προσπάθεια εντοπισμού και σύλληψης των δραστών, ενώ έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης εναντίον δυο προσώπων, τα οποία ήδη καταζητούνταν από την Αστυνομία για σοβαρές υποθέσεις και που κρίνονται ως επικίνδυνα.

Τελικά, γύρω στις 9 το πρωί συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών που κρυβόταν στην περιοχή των Πολεμιδιών περιμένοντας να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί που είχαν περικυκλώσει την περιοχή, για να καταφέρει να απομακρυνθεί. Πρόκειται για τον 34χρονο Ευθύβουλο Γεωργή, που τραυματίστηκε από τα πυρά που έριξαν οι αστυνομικοί. Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Αργά χθες βράδυ η αστυνομία προχώρησε και στη σύλληψη 33χρονης γυναίκας, στο όνομα της οποίας είχε ενοικιαστεί το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, στην Πάφο.

Πηγή: politis.com.cy

The post Αιματηρή επίθεση κατά αστυνομικών στη Λεμεσό – Δύο τραυματίες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα