Αγωνία στο Mega για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου -Τέλος χρόνου

17:16 29/2/2016 - Πηγή: Aixmi

Αύριο, 1η Μαρτίου, λήγει η προθεσμία για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στο Mega και το τοπίο εξακολουθεί να παραμένει θολό. Κανείς δεν γνωρίζει, έως αυτή την ώρα, πόσοι και ποιοι από τους τρεις βασικούς μετόχους θα αποφασίσουν να βάλουν χρήματα.

Η απόφαση να μπουν στο ταμείο του σταθμού 15 εκατ ευρώ είχε ληφθεί τον περασμένο Μάιο και, με βάση τα ποσοστά ενός εκάστου των μετόχων, η αναλογία είναι χοντρικά 5 εκατ για Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα και περίπου 3 για Ψυχάρη. Η κατάσταση θεωρείται εξαιρετικά περίπλοκη, καθώς πολλά

από τα χρήματα που θα μπουν (αν μπουν) θαπρέπει να κατευθυνθούν προς εταιρείες παραγωγής τηλεοπτικών σήριαλ -και ειδικότερα προς την «Άνωση» του Φώτη Μπόμπολα.

Και οι τρεις «παίκτες», αλλά και άλλοι υποψήφιοι (όπως ο Κώστας Μάρης, συνεργάτης του Μπόμπολα στη stiximan.gr, και ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος των Αττικών Εκδόσεων) συναρτούν τις αποφάσεις τους και με το τι θα γίνει με τις τηλεοπτικές άδειες. Η κυβέρνηση έχει προαναγγείλει ανοιχτές δημοπρασίες για την απόκτηση τεσσάρων αδειών, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα