Αγωνιά ο Τσίπρας μήπως «σκάσει» στα χέρια του ο Παναθηναϊκός

17:48 27/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει αποφασισμένος, αυτή τη στιγμή, να πάρει το καπελάκι του και να φύγει, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό στην τύχη του. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν απλήρωτοι και, ως επαγγελματίες, θα αναζητήσουν αλλού δουλειά. Η πιθανότητα, λοιπόν, να καταρρεύσει ταχύτατα ο Παναθηναϊκός μόνο μικρή δεν είναι.

Εκατομύρια φίλαθλοι της ομάδας αγωνιούν για τη συνέχεια, όπως είναι λογικό. Και ζητούν από τον ιδιοκτήτη να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις

του, τουλάχιστον για φέτος.

Δεν είναι, όμως, οι μόνοι που αγωνιούν. Το ίδιο συμβαίνει και στο Μέγαρο Μαξίμου. Η ανησυχία στην κορυφή της κυβέρνησης, για το ενδεχόμενο να «σκάσει» στα χέρια της η ιστορική ομάδα της Αθήνας, έχει χτυπήσει «κόκκινο». Και όχι μόνο επειδή είναι οπαδοί της και ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς.

Το πρωθυπουργικό επιτελείο φοβάται ότι ενδεχόμενη κακή εξέλιξη στους «πράσινους» θα συσχετιστεί με επιχειρηματίες στο χώρο τους ποδοσφαίρου, με τους οποίους η κυβέρνηση διατηρεί προνομιακές σχέσεις. Κυρίως με τον Ιβάν Σαββίδη του ΠΑΟΚ, αλλά και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη της ΑΕΚ.

Ήδη ο Γιάννης Αλαφούζος καταγγέλλει τα τεκταινόμενα στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πια όχι προς την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού, αλλά προς το μέρος των άλλων δυο.

Πόσο μακριά είναι, λοιπόν, η στιγμή που οι φίλαθλοι του Πανθηναϊκού θα στραφούν εναντίον της κυβέρνησης, κατηγορώντας την ότι διαλύει την ομάδα τους για να στηρίξει τις ομάδες των άλλων επιχειρηματιών, επειδή εκείνοι της κάνουν «αβάντα» από τα Μέσα Ενημέρωσης που ελέγχουν ή θα ελέγξουν σε σύντομο διάστημα; Ήδη ο Ιβάν Σαββίδης έχει το «Έθνος», το κανάλι Epsilon και το 19,66% του Μega, ενώ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης λέγεται ότι θα αποκτήσει τον Alpha από τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Αυτός είναι ο βαθύτερος λόγος που τα ανώτατα κυβερνητικά στελέχη ανησυχούν και θέλουν να αποτραπεί, οπωσδήποτε, η ουσιαστική διάλυση του Παναθηναϊκού…

Keywords
Τυχαία Θέματα